VECKANS TIPS - SELF LOVE

Hej på er, så himla härligt med lov!!

Jag har nog skrivit ett liknande inlägg förut, men man kan ju aldrig tröttna, eller vad säger ni? Att få lyxa till det för sig själv och bara komma undan vardags stressen. Nu tänkte jag skriva några tips med vad man kan göra för sig själv för att få gynna sig själv lite.

1. Ta en extra lång varm dusch, med skrubbning. Rituals har riktigt bra skrubb sand som också luktar gott. Och efter duschen smörja in sig i bodylotion, och ansiktskräm.

2. Ta en shoppingtur med antingen kompisar eller själv, båda alternativen är väldigt mysiga. Att unna sig själv lite nya kläder och kanske lite accessoarer är ju alltid härligt

3. Nya underkläder, Hunkemöller har extremt snygga underkläder för alla tillfällen och i alla möjliga former. Dem har string, brazilian och v-shaped, boxers, med och utan söm, trosor med högmidja och med låg midja. Något för alla helt enkelt. Sen har dem trosor för både vardag och till mer privata händelser. Just nu har dem 20% rabatt på utvalda trosor och bh:ar.

4. Läsa en bok och bara ta det lugnt eller lyssna på en ljudbok. Gå en promenad, kör en runda, sätt dig på din favorit plats vid antingen havet eller kanske i skogen, en mysig fåtölj hemma fungerar lika bra. Koppla ifrån allt och bara sätt dig på en lugn plats.

5. En sak som jag har börjat med är typ bullet journal, fast jag har bara skrivit typ bucketlists, mina mål för detta året, speciella datum för detta året och vilka platser jag vill besöka detta året. Jättemysigt att bara sätta sig ner och göra en mysig lista och göra den extra fin.

6. Spadag, antingen hemma eller iväg, med kompisar eller själv. Det är man själv som sätter gränser. Och till en spa-dag behöver man ju en morgonrock, en riktigt mysig morgonrock. Jag har fått hem en från hunkehöller som är gjord av sammet. Riktigt drömmig att ha på sig och den finns i flera olika färger. Just nu är det dessutom 20% rabatt på just denna morgonrocken.

7. Gå ett yoga eller meditations pass, det är ett tips jag har fått höra från mamma. Det ska vara väldigt bra för både kropp och själ, man får ett inre lugn.

8. Det kan inte bara vara jag, men jag älskar att raka mina ben och styla till mina ögonbryn med plockning och färgning. Det tycker jag är en enkel sak som gör mycket.

9. Tänd ljus, sätt dig i soffan med dina favorit snacks och kolla på din favorit film utan varken telefon eller dator.

morgonrock

(linked)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar