VECKANS TIPS - 5 SMOOTHIES DU INTE FÅR MISSA!!

tjenare på er!!

inte direkt så att jag brukar skriva veckans tips så fattar inte varför jag skrev just ”veckans tips” det lät väll bara bättre :)

idag kommer jag iallafall tipsa om 5 olika super goda höstiga smoothies som kan göra din höst ännu mysigare och bättre (!!) nu i hösten är det ju bara kallt o deppigt så varför inte pigga upp sig med en (kall) frisk smoothie eller smoothie bowl.

Banansmoothie med kanel

denna var riktigt god och frisk. jag är ju inte någon som brukar följa recept men denna gången försökte jag men det gick inte så jag höftade bara på lite till. såå jag tänker inte skriva några mått för dem kan jag inte (🤷)

recept:

banan
vanilj yoghurt
muskotnöt, riven
kanel

topping:

bananskivor
kanel

Äppelpaj-smoothie

denna gången följde jag faktiskt receptet men höftade lite på hur mycket yoghurt jag skulle ha och den blev faktiskt super god och färsk.

receptet:

2 äpplen som ska vara uppskurna i mindre bitar och utan skal
vanilj yoghurt
vaniljpulver
kardemumma eller kanel

topping:

äppelbitar
kardemumma
kanel

Banan- och chokladsmoothiebowl

på denna känner jag faktiskt att jag är välförtjänt av en applåd för jag följde receptet helt!! kan ni tänka er det (!!) baara de att jag ändrade från mandeldryck till vanilj yoghurt

recept:

1 banan
5 dl mandeldryck/vanilj yoghurt
2 msk kakao
2 msk jordnötssmör

topping:

kokosflarn
chia frön
kakaonibs
bananskivor

Apelsinsmoothie med kanel och ingefära

detta var ju inte den smartaste smoothien för mig att göra med tanke på att jag är allergisk mot apelsin, men det är ju så himla gott (!!) så vad ska man göra. denna smoothien va super god, rekommenderar som f*n.

recept:

2 apelsiner
vanilj yoghurt
1 tsk färsk ingefära som är hackad
kanel

topping:

ingen:)

Pumpa- och mangosmoothie

om jag ska vara helt ärlig nu så va inte detta en smoothie i min smak. men det kan vara för att jag följde receptet, hahah.

recept:

2 dl tärnad butternutpumpa
1 banan
1 dl fryst mango
vanilj yoghurt (såklart)

topping:

kardemumma
kanel

#smoothie #smoothiebowl #mango #pumpa #chiafrön #kanel #kardemumma #apelsin #yoghurt #ingefära #äpple #banan #muskotnöt #gott #höst #höstmys

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar