VECKANS PLANER, V.21

Helt sjukt att skriva igen, det har ju gott säkert 2 månader om inte mer. Men varför jag slutade och vad som har hänt under min pausa skriver jag i ett kommande inlägg. Som ni läst i titeln ska ju då detta inlägget handla om mina planer denna veckan. Det är mycket på schemat kan jag lugnt säga :)

Hej föresten! Mycket trevligt att skriva igen.

Måndag

Idag då, har jag inga planer. Knappt något i skolan häller, allt jag ska göra är att lyssna på en podd och skriva varför jag valde att lyssna på just den. Jag valde att lyssna på Felicia Aveklew och Amanda Strands podd "Vi måste snacka". Senare ikväll kommer C och han ska sova över. Mysig och chill dag, alltså en bra start på veckan!

Tisdag

Imorgon ska jag bara chilla, min enda lektion är engelska och våran uppgift är att kolla på en engelsk film. Jag har valt att kolla på "Mamma Mia". Ser så framemot att kolla på den filmen. Efter tror jag inte att jag ska göra något, eventuellt träffa någon kompis eller kanske träna Chiba när hans vinterpäls äntligen börjar försvinna.

Onsdag

På Onsdag *Whoop whoop* fyller jag 17 år. Vilket betyder fika och god mat men innan det skola. Det är synd att behöva fylla år på en onsdag, då det är vår längsta skoldag. Men det funkar väll, slutar ändå 14.20. Efter skolan och när alla kommit hem blir det lite fika och senare på kvällen ska jag, Emma och C ut och äta på pinchos.

Torsdag

På torsdag är jag helt ledig (lika så fredag) för att det är röd dag tror jag. Hur som helst har jag ju då ingen skola så jag ska nog träffa kompisar och passa på att göra det, eller va med C. Kanske både och?

Fredag

Jag vet inte vad jag ska göra på dagen på fredag men troligtvis förbereda till kvällen då jag ska ha en liten födelsedagsfest så mycket som corona tillåter.

Lördag & Söndag

Jag vet inte riktigt vad som kommer att hända på lördag eller söndag men det kommer bli släkt kalas på någon av dagarna uppe på Öland. Resterande dagdet inte blir av så blir det väll bara en chill dag skulle jag gissa på med antingen kompisar, C eller både och.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar