VECKANS LISTA, v.50

hallå!!!

jag kan fortfarande inte släppa det, det är den tredje advent idag. helt sjukt va fort tiden gått. hur som helst så har denna veckan varit mycket mer händelserik än förra vilket bara är positivt för det betyder ju att detta kanske blir ett långt inlägg :)

Veckans mående

denna veckan har varit skit bra, jag har mått genuint bra det var bara i lördags jag blev lite depp en stund men det kopplade jag snabbt bort och blev glad igen :)

Veckans roligaste

det roligaste som hände denna veckan va idag, alldeles nyss rättare sagt. jag hade en tjejkväll med jul-tema typ. vi bakade pepparkakor och gjorde marabouhus o hade allmänt trevlig o roligt. snackade en massa såklart o gav varandra en update om livet😊

Veckans låt

"instagram" - R3HAB remix av Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Daddy Yankee, Afro Bros, Natti Natasha

Veckans bästa

i torsdags va jag och ett gäng kompisar på en fotbolls cup här i Ronneby som heter Maxi Cupen som är en cup för alla Blekinge lag tror jag iallafall för både tjejer och killar. tjejerna spelar på onsdagar och killarna på torsdagar.

herr lag: Backaryd SK, Belg/Hallabro IF 1, Belg/Hallabro IF 2, FC Iliria, Hoby GIF 1, Hoby GIF 2, Johannishus SK1, Johannishus SK 2, Kallinge SK, Listerby IK 1, Listerby IK 2, Ronneby BK 1, Ronneby BK 2, Ronneby BK 3, Saxemara IF 1, Saxemara IF 2, Saxemara IF 3

dam lag: Asarum IF, Hoby IF, Hällaryds IF 1, Hällaryds IF 2, IFK Karlshamn, Kallinge SK 1, Karlskrona FF, Listerby IK, Lörby IF, Nättreby GoIF 1, Nättraby GoIF 2, Ramdala IF 1, Ramdala IF 2, Ronneby BK 1, Ronneby BK 2

Veckans "äntligen!!"

i torsdags fick jag även den perfekta ideen att jag skulle börja träna efter att jag har snackat om det i typ ett halvår så tog jag äntligen tag i det. jag tränade ben och mage och fyran va mina ben var som spagetti, när jag skulle göra den sista benövningen så föll jag ihop så ni skulle ju bara ha sett min träningsvärk dagen efter.

Veckans näst roligaste

i fredags va det fest, lokalfest. och visst lite kaos blev det så dem var tvungna att stänga av festen tidigare än vad dem hade tänkt men den höll ändå på till 01.00 vilket är bra. annars brukar polisen komma omkring 22-23.

Veckans tråkigaste

det är ju tråkigt i skolan, jag håller på att somna lite då och då. tur att man har vänner som gör dem bättre

Veckans mysigaste

igår så julpyntade jag och mamma och med det menar jag att vi tomtade och pyntade granen samtidigt som vi lyssnade på julmusik. så himla mysigt!!!

Veckans näst mysigaste

det är ju riktigt mysigt att köpa blommor och gå runt i blomster butiker.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar