VECKANS LISTA, v.49

men tjenare!!

det var längesen jag skrev ett sånthär inlägg, jag menar just detta med veckans lista. men nu hörni ska ni få ett veckans lista inlägg (!!!) :)

Veckans mående

denna veckan har ju varit sisådär, jag har ju varit glad ibland men oftast lite låg kanske efter allt som har hänt. men som sagt jag överlever och det är det som räknas :)

Veckans roligaste

konstigt nog så har det varit roligast i skolan för då kommer jag undan från allt här hemma med bilar som kör förbi även om dem inte bo på gatan osv. i skolan har jag ju en massa kompisar att hänga med och skratta med så jag har mycket annat o tänka på än verkligheten.

Veckans låt

"oslagbara" av Magnus uggla (från så mycket bättre)

Veckans tråkigaste

att göra matteprovet som jag gjorde i fredags, det var sjukt tråkigt men jag tror och hoppas att det gick bra iallafall, det känns så :)

Veckans bästa

jag älskar ju frukost, och i lördags så åkte jag o mamma iväg till brunnshotellet här i Ronneby och käkade frukost tillsammans (fick värsta matkoman efter det)

Veckans mysigaste

fredagar, med tacos, chips, choklad och jordnötsringar. vad kan slå det?

Veckans jobbigaste

jag har ju inte gjort så mycket denna veckan så det jobbigaste denna veckan var att stiga upp tidigt till skolan. det är ju så mörkt på morgonen så det är jättekämpigt att komma upp på morgonen.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar