VECKANS LISTA, v.46

omg, it's finally time to write!!

jag vet inte ens vad jag ska säga om denna veckan. det har inte hänt något som kan vara t.ex. veckans roligaste, veckans mysigaste, veckans knäppaste osv. så denna veckan får bli lite special edition. dessutom har jag inte kunnat uppdatera denna veckan pga att min dator har typ gått sönder, den är fortfarande inte i ett helt skick men det funkar att skriva iallafall. jag tänker att istället för att säga veckans bla bla bla så skriver jag istället upp vad som har hänt under dagarna. (förlåt på förhand för mycket text)

Måndag:
i måndags var jag i skolan (såklart) och jag lyckades komma 10 minuter sent för att jag missade bussen :) vi började med svenska och då skulle vi skriva på en argumenterandetext om varför våran lärare skulle läsa en specifik novell. det låter inte så jättekul och det var det inte häller. jo juste på svenskan hade vi även klassråd, och oj vad vi klagade på restaurangerna och idrotten. vi har nämligen idrott i svängsta och det tar ju sin tid att åka dit (host host* 40 minuter ungefär o ta sig dit) sen med maten, vår skola har matkort vilket gör att vi äter på olika restauranger istället för skolmat. och vissa av dem restaurangerna är lite väl ofräscha. efter svenskan iallafall hade vi lunch (vilket inte är så kul att läsa om hahah) sen hade vi idrott. på idrotten var det bollsporter som gällde och jag klagar absolut inte på det. jag gillar idrott, det är det bästa ämnet tycker jag då. efter skolan gjorde jag nog inte ett skit. det vanliga, ta ut Chiba (vilket är sååå mysigt) och sen käkade vi middag, jag kollade på ph och sen somnade jag :)

Tisdag:

på tisdagen minns jag att jag tog super många selfies (3 för att va exakt) för att jag vaknade upp och bara kände mig så j*vla fin. sen var det bara dax att bege sig mot resecentrum för att ta tåget in till Karlshamn. (på tisdagar börjar vi 12.30). jag kom lite tidigt till resecentrum så jag satte mig i väntsalen, tur det annars hade jag fått stå o vänta på ett tåg som aldrig kom. liksom jag kom in till salen och kollade på när tåget skulle komma och då stod det som vanligt där det brukar stå 11.07 men sen kom det en ny tid ganska fort och det var 11.25. och jag tänker bara ehh okej men ändå skönt för då slipper jag vänta i skolan så länge som jag annars hade behövt. tiden gick och tiden ändrades från 11.25 till 11.35 och sen vidare till 11.45. då började jag undra varför är det så försenat. liksom från 11.07 till 11.45. och då såg jag det, det var pga att några obehöriga hade sprungit på spåret. jag vet inte varför dem gjorde det men det känns som att det är pga att ett par grabbar kanske vill verka lite coola för sina kompisar så dem springer på spåret. jag fick ta bussen till skolan helt enkelt. men innan jag gick stod det att tåget skulle komma 11.55 och tåget som skulle komma 12.07 var redan inställt så tror inte tåget kom. jag kom precis i tid till lektionen, vi hade engelska. och den var som vilket engelska lektion som helst egentligen. vi slutade 14.50 och då gick jag bara mot tåget hem igen. hemma gjorde jag samma sak som jag gjorde i måndags, ta ut Chiba, käka middag och kolla ph.

Onsdag:
onsdagar är dem långa skoldagarna, man sitter bara vid en bänk från 8.15 till 14.40 (14.20 för vi tjatar alltid om att få sluta tidigare). vi började med iallafall matte och det var lika tråkigt som vanligt, man sitter och lyssnar på hans genomgångar och jobbar lite med matten. juste jag kom sent i onsdags också, jag försov mig på morgonen och orkade inte skylla mig för att hinna med bussen. iallafall efter matten hade vi en timmes rast, sen mentorstid i en halvtimme och sen lunchrast. på mentorstiden skulle hon bara gå igenom dem olika poängen till att få högskoleförberedande. efter allt detta hade vi branschkunskap och servicekunskap, vi satt mest och skulle försöka redigera exempelvis ett fult äpple till det bättre så att man faktiskt vill äta det. efter skolan så åkte jag såklart hem och lite senare kom Emma och några timmar efter det kom Karro. asså omg vad jag har saknat dem, vi har inte setts på typ en vecka iallafall jag och Emma, Karro har jag inte träffat på en månad. vi snackade såklart om allt, gav varandra en liten update om våra liv hahah. berättade om hur det går me min kille och lite så. vi hade det iallafall otroligt mysigt.

Torsdag:

i torsdags hade jag utvecklingssamtal och jag kommer till hur det gick sen. i torsdags hade vi bara en lektion, började 8.15 och slutade 9.40. vi hade information-och kommunikation men vi bara fortsatte med bildernas redigering. och jag fick typ damp för jag äger inget tålamod vilket man kanske behöver för att kunna redigera ett så fult äpple. nej men jag gav upp och dem sista minutrarna satt jag och ett gäng kompisar med tiktok och gjorde en video hahaha. efter skolan så kollade jag såklart på ph avsnittet från onsdagen och väntade på att mamma skulle komma hem för då skulle vi åka in till Karlshamn för att då gå på utvecklingssamtalet. och asså det gick bra, jag har bra betyg mer än godkänt i alla ämnena. jag klagade lite mer på restaurangerna och sen sa jag det att det är lite sorgligt att tjejerna i vår klass är för sig och killarna för sig. det hade ju varit lite roligare om vi kunde blanda oss. det blev mycket skratt på mötet och jag minns knappt vad det var vi skrattade så mycket om. efter det så gick jag och mamma ner på stan och fikade lite, kollade jeans till mig. en liten mamma dotter stund. lika så där på fikan gav jag mamma en update om hur det går med killen då och jag fick typ lite tips, för jag är en sån som inte vågar släppa fram känslor förens jag är 100% medveten om att han känner likadant, vilket han verkar göra (snackade om det i telefon i lördags) efter mamma dotter stunden var vi tvungna att åka hem och jag tog ut Chiba och lite såntdär.

Fredag:
fredag, fredag och fredag. vad mer ska an säga, haha. jag var inte taggad alls för jag skulle till Umo efter skolan för att fixa nya p-piller. hursomhelst så började dagen med att jag såklart skulle till skolan, vi började med matte och då var det samma sak som vi gjorde i onsdags. efter det hade vi entreprenörskap och då jobbar vi med att jämföra två olika företag, som jag o Zorica, vi jämför Rolex med Thomas sabo och nästa fredag ska vi presentera det vi har kommit fram till. efter skolan åkte jag direkt hem men hann inte vara där så länge innan jag gick mot Umo. på Umo så blev jag bemött av barnmorskan och sen gick vi då in i ett rum och pratade om varför jag var där, vad jag har för problem med dem p-pillerna jag har nu osv. jag har ju då PMS asså seriöst då. och dem p-pillerna jag har haft nu har inte varit så hjälpsamma, för månaden efter jag har haft mens så har jag tillbaka min pms. efter den månaden det går det ju bra det är just det att det är fruktansvärt jobbigt. så nu har jag bytt från jasmin till ditonette tror jag det hette (ingen koll faktiskt). sen då efter Umo gick jag hem och chillade lite sen på kvällen åkte jag, pappa och farmor till Olofström för att kolla på Robin, dem hade derby mot Sölvesborg. enkel vinst 7-2 och Robin gjorde 1 mål och 2 assist eller om det var 3 assist. sen kom jag hem och slocknade direkt

Lördag:
igår fick det bli ännu en mamma dotter dag så jag och mamma åkte in till karlskrona och kollade skor och byxor och sen blev det en och en annan fika :) jag hittade faktiskt 2 par byxor och ett par skor så är väldigt nöjd. ett par av byxorna har jag på mig på bilderna där jag har en leopard-mönstrad topp. dem byxorna är ifrån GinaTricot. efter shoppingen åkte vi hem för att på kvällen skulle vi ha främat och mamma behövde sätta igång med efterrätten. pappa gör alltid varmrätten för att sen kunna skratta lite om hur god mat han gör, han har ju inte fel men det kan bli för mycket ibland om jag ska vara ärligt. juste jag och gästernas lilla grabb gjorde en överenskommelse att han ska få mig att se en hel film utan att somna, kolla mobilen eller något sånt under tre år och ifall han lyckas så ska jag köpa hur mycket popcorn han vill. önska han lycka till hahah!!

Söndag:
idag står det julpyntning på schemat, dessutom har jag städat mitt rum och tagit ner julsakerna då. pappa äger ju en resturang här i Ronneby som är ganska populär och under jultider så har han väldigt många beställningar så jag kommer knappt se han från och med nu till jul kanske så det är därför vi julpyntar så tidigt, för annars hinner vi helt enkelt inte. och det är nog det enda vi har på schemat idag, tomta, klä julgranen, och annat julpynt. eller jo vi ska hämta kakor också och hämta mina p-piller då.
till alla som är i min närhet som jag liksom hänger med som läser detta, jag kommer ha PMS i ca en månad nu, så var lite extra försiktiga tack :)

#jul #mys #minvecka #oj #dummadator

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar