VECKANS LISTA, v.43

tjenare på er!!

denna veckan kan man egentligen bara sammanfatta med tre ord, stabil, mysig och spontan. det skulle jag kalla denna veckan för iallafall:)

Veckans mående

denna veckans mående måste jag säga har varit väldigt stabilt. jag har mått genuint bra och typ haft livsglädje eller vad man ska säga, hahah. (låter som att jag har velat dö innan, så är det verkligen inte)

Veckans mysigaste stund

åhhh... asså veckans mysigaste stund var ju lätt tjejkvällen som jag hade i fredags. det måste sååå göras om (utan att några killar dyker upp, hahah)

Veckans bästa händelse

att vi tog en spontanresa till göteborg, behövde verkligen komma bort från Ronneby och ha lite kvalitetstid med mamma och pappa

Veckans läsigaste moment

det var när medans vi var i göteborg för då bestämde vi att gå in på liseberg och där går det ju runt lite läskiga figurer som försöker skrämma än. dem lyckades kan man ju säga...

Veckans roligaste händelse

det var såklart att få träffa släkten på Öland idag. det är alltid lika kul att få träffa dem!

Veckans godaste måltid

Veckans spontan resa

det är ju då såklart hela göteborg grejen. jag fick liksom höra det på fredags morgonen sen åkte vi dagen efter bara sådär som en överraskning till mamma efter som att hon fyller år idag (söndag)

Veckans låt

jag har börjat älska att lyssna på nostalgiska låtar från bland annat typ Eric Saade, Danny Saucedo, Darin osv. undertiden jag letade omkring och bläddrade igenom eric's hits så hittade jag "skit för varandra" och det kan ha blivit en liten favorit.

Veckans "new in"

Grattis finaste mamma på 43 årsdagen

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar