VECKANS LISTA, v.25

Long time no seen? Det betyder ju bara att jag har haft mycket att göra denna veckan. Jag har ju trotts allt sommarlov, eller hur :) Denna veckan har jag gjort rättså mycket, mitt sommarjobb har ju börjat, jag har fått några mental breakedowns, det har varit midsommar och en massa annat mys. Bland annat har jag testat att köra båt vilket var väldigt kul.

Veckans mående

Mitt mående har varit upp och ner denna veckan. Jag har fått breakdowns men det har löst sig ändå. Mina breakedowns har varit på grund av stressen på jobbet, jag började jobba när det var stökigt och fullt av folk. Bara första dagen var det över 300 gäster och så fortsatte det vara de andra dagarna också. Fick lite smått panik, sen har jag dessutom ökat dosen på mina PMS-piller till 20mg så jag har fått biverkningar lite till och från. Men veckan har varit bra ändå :)

Veckans roligaste

Veckans roligaste får bli midsommar festen lätt!! Vi hade Sverige tema på festen så jag kladdade ner mig med. massa svenska saker som osthyvel, marabou, abba, Ikea, fika och lagom. Sen hade jag ett par cykelbyxor och en gul liten topp. Festen gick oerhört bra, trotts lite dåliga besked. Vi körde brottning i poolen, ni vet när man sitter på axlarna och ska putta ner varandra. Gick inte jättebra för mig och C vi förlorade rättså fort.

veckans mysigaste

Jag var med Emma i onsdags och då tog vi en sväng på havet och det var hur mysigt som helst. Vi pratade men vi skrattade mest :) Vi var även vid hennes stuga på Saltärna det var sjukt mysigt och stugan var väldigt härlig.

Veckans tråkigaste

Vi tar en sekund och så får ni gissa. Som ni säkert kom på så var det jobbet som var tråkigaste denna veckan, men som tur väll fick jag lite hjälp av diskplockaren C. Hahah nej jag ska inte kalla han för det, mitt lilla hjärta, puss.

Veckans mysigaste del 2

Dagen efter midsommar åkte jag med C och hans familj till Sölvesborg för att fira hans farmor för att hon fyllde år på midsommar. Hans farmor passade även en hund som är C's fasters lilla mopps. Och hon var så gullig och ville vara nära mig hela tiden, ni ser ju när hon ligger där i solstolen i min famn. På andra bilden på mig och C så sitter hon bredvid och sover. Kände en dröm när jag satt där i en gungande soffa med C och en mysig hund, DET ÄR MIN DRÖM TILL FRAMTIDEN.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar