Veckans lista, v.21 - födelsedagsveckan

Hejsan på er!!

Eftersom att veckans lista alltid har varit uppskattat så fortsätter jag med att skriva det. Denna veckan då har jag ju fyllt år och varit med om så mycket kärlek att jag fick ju då en jätte egoboost men det har ju hänt tråkiga saker ändå förstås.

Veckans mående

Denna veckan har jag mått otrolig bra. Lite sjukt ändå eftersom att jag alltid brukar ha ångest över min födelsedag, men denna gången var det faktiskt okej. Jag hade ingen stress över någonting, förutom att det blev lite stressigt inför festen för jag fick knappt 5timmar på mig att fixa varken mig eller huset på. Jag brukar ta två timmar på mig och det tar ju minst 3 timmar att göra huset redo. Men det gick bra i slut endan och jag hann.

veckans roligaste

Det roligaste har varit alla fester eller firanden.

1, min fest

Festen blev riktigt lyckad men det fanns några saker som var tråkiga. De flesta killarna dansade inte, det var folk utanför huset som vill komma in fastän jag hade sagt att de inte fick utan var tvungna att gå. Riktigt respektlöst gjort. Men själva festen annars var jätte bra, inget drama och ingen ledsen :)

2, firandet på min födelsedag

Det var otroligt mysigt att vara med Emma och C på pinchos. Liksom de bästa personerna i mitt liv + god mat, kan det bli bättre? Dessutom bakade jag och emma en riktigt god tårta! Shoutout till oss <3

3, mitt firande idag på öland tillsammans med familj o släkt.

Idag firade jag med min familj och släkt på öland och jag fick hålla min lilla kusin. Han är så intresserad av att kolla på mig vilket är super gulligt. Jag är ju inte så förtjust i bäbisar men han gillar jag (!!!). Vi fikade en massa och åt och hade såklart mycket att prata om. Himla mysigt att träffa kusinerna och mormor och morfar.

veckans besvikelse

Det jag är besviken på från denna veckan är en sak som jag nämnde alldeles nyss. Att folk stod utanför huset för att försöka komma in. Jag vet att jag har bra fester och att det inte är så mycket andra fester under corona tider men snälla respektera mina beslut och gå därifrån. Ni kommer ändå inte få komma in, och jag har mina anledningar till varför ni inte får komma in så snälla lär er vad respekt är. (ett uttalande till de som stod utanför).

veckans oväntande bästa

I lördags hade jag och C ett litet tjafs, och det är nog lite otroligt att det kan vara det bästa från denna veckan men så är det. Det var vårat första tjafs på över 4 månader nästan 5 och egentligen var det kanske lite onödigt men äsch då. Det var bra att vi fick lära oss hur vi löser saker. Och vi löste det otroligt bra och jag är bara mer kär i han nu än innan. Från 100% till 250%

Älskar dig <3

veckans tråkiga

Man kan ju inte undvika att jag har haft skola denna veckan. Det har börjat bli tråkigt med hemundervisningen för vi gör ingenting typ. Som imorgon har jag en presentation och sen ska jag svara på 4 frågor från idrotten, och på tisdag är min uppgift att kolla på valfri film. Så jag har ju redan fått mitt sommarlov enligt mig.

Veckans godaste "måltid"

behöver jag säga något mer än MOJITO!!!! (Vill ni ha receptet så har jag laddat upp det i ett tidigare inlägg)

Veckans mysigaste

Jag och min käraste (aka C) badade i hans badkar i torsdags och det var super mysigt, jag har inte badat i badkar sen jag var typ 6, det är mer än 10 år sedan (!!)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar