VECKANS LISTA, v.10

Hej på er finisar!!

Just nu skriver jag inlägget via telefonen på tåget påväg till Malmö med C. Så det kanske kommer bli lite annorlunda eftersom att jag inte är van vid bloggande från telefonen men det kommer säkert gå bra. Som jag nämnde i förra inlägget så har inte denna veckan varit en av de bästa men helgen har toppat allt. Tjej kvällar och äventyr mot Malmö :)

Veckans mående

Denna veckan har jag mått bra. Det var bara en skum sak som hände igår kväll. Jag kräktes nämligen utan att va sjuk eller något. Antagligen berodde det på att jag hade ätit dåligt under hela dagen (knappt något), sen hade jag sovit dåligt och gick in i en SUPER varm dusch. Det blev väll en schock för hela kroppen så att jag kräktes. Just nu mår jag bra i alla fall och känner inte av något. Sen va de ju de me drama... Det sänkte mig lite under den tiden men de har inte fortsatt trycka ner mig utan nu är jag mer taggad på att se vad som händer i skolan mellan alla oss 5 som var inblandade.

Veckans mysigaste

I onsdags träffade jag Emma, och såklart åt vi ju och pratade. Vad annars liksom? Vi gjorde det så mysigt med frukt och bär doppade i choklad😍 Finns det något bättre?!

Veckans tråkigaste

Det var ju de me dramat bl.a. Sen har vi också en lärare som är dum. Han hjälper oss aldrig på lektionerna eftersom att ”vi inte får hjälp under proven”. Man bara hur tänker du egentlgien. Dessutom sa han till oss i onsdags ”Jag bryr mig inte om ni lyssnar för jag får min lön ändå”. Och det tycker jag i alla fall var väldigt nonchalant.

Veckans roligaste

Det var också när jag var på en liten tjejkväll, fast i Olofström med ett gäng tjejer på 4 pers som går i samma skola/klass. Vi kollade på ”Eagles” både säsong 1 och 2. ÄLSKAR DEN SERIEN!! Sen åkte vi till donken (1 på natten) gjorde någon challenge. Vi gjorde choklad doppade jordgubbar och kylde ner chokladen.

Veckans utflykt

Ja just nu då är jag och C påväg till Malmö. Hyllie först för att gå på emporia och lite så sen till Triangeln för att kolla på fotbollsmatch. Mycket bra kombo tycker jag:)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar