VECKANS LISTA

Det kanske är bäst att publicera veckans lista på måndagar ändå? Måndagar händer det ofta ingenting och då har ju verkligen hela veckan hunnit gå. Jag vet egentligen inte vad som är bäst men denna gången publicerar jag veckans lista en måndag :)

Veckans mående

Mitt mående har ändå varit helt okej, alla har vi dalar och toppar.

Veckans bästa

Lov!! Äntligen är det påsklov, inte så mycket planer än så länge men det kommer så småningom.

Veckans sämsta

det har inte varit något dåligt på det settet denna veckan, liksom absolut att det var tråkigt att åka från Båstad men då hände annat roligt här hemma istället. Och såklart var det trist att jag inte mådde så bra i onsdags vilket ledde till att jag inte kunde gå på APL:en men jag kunde inte göra så mycket åt det.

Veckans mysigaste

Det mysigaste denna veckan var i söndags (alltså igår). Då åkte jag upp till Öland med mamma och fina, pappa kom upp senare. Måste bara säga att lugnet på Öland är så himla skönt! Igår gick jag och mamma ut med vovvarna vid en dunge som ligger precis vid stugan och vi kunde stå stilla och bara lyssna på fågelkvitter, riktigt mysigt.

Veckans roligaste

Jag visste inte om veckans roligaste händelse skulle vara på kategorin rolig eller bäst, men sen kom jag på att lovet är igång och då blev det genast lättare att skriva Båstad och få träffa @isabellepettersson som veckans roligaste. Det finns mycket att berätta om, vad som hände osv, men det enklaste är om ni läser inlägget som jag publicerade i veckan från trippen. Klicka HÄR för att komma till inlägget.

Efter denna trippen så ser jag verkligen Isabelle som en av mina närmsta vänner❤️ Lite ironiskt ändå när hon är den som bor längst bort, hahah.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar