VECKANS LISTA

VECKANS BÄSTA

Vi måste snacka om vädret! WOOW vad fint det har varit! Varmt, soligt och knappt några moln (förutom idag). Måste verkligen ta det som veckans bästa för nästa vecka ryktas det om att det ska bli snö, jag säger tack men nej tack till det.

VECKANS ROLIGASTE

Det roligaste denna veckan har varit att lönen kommit in, så jag har lite packet på väg hem, hihi! Men det har såklart varit roligt på min APL plats som vanligt, där vi åt god lunch med ett gäng lärare från Blekinge.

VECKANS SÄMSTA

Det har inte varit så mycket dåligt denna veckan. Det har legat på en rättså neutral nivå, så jag kan faktiskt inte komma på något som sticker ut att det här var kasst.

VECKANS TRÅKIGASTE

Det tråkigaste denna veckan har varit att plugga, jag måste men det är så fruktansvärt tråkigt. Längtar till allt är över och jag kan springa från en byggnad i vit klänning och mössa.

VECKANS NICE

Ingen aning vad jag skulle döpa rubriken till, det fick stå mellan bra-iga och nice. Det är hursomhelst en ny rubrik för veckans lista, för jag har jobbat HEELA helgen, fredag till söndag. Och det är riktigt skönt för nu vet jag att jag kommer få en inkomst nästa månad igen :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar