VECKANS LISTA

Veckans bästa

Det bästa denna veckan var såklart att Isabelle kom ner hit. Har tidigare lagt upp ett inlägg om vad vi gjorde, klicka HÄR för att komma dit.

Veckans roligaste

Det roligaste denna veckan var ju dels att Isabelle kom men även att jag i veckan träffade en ny vän. Vi hade det riktigt kul, tanken var från början att vi typ bara skulle fika men vi sågs fram till nästan läggdags.

Veckans sämsta

Det sämsta denna veckan, jättesvårt att komma på men jag har haft det jobbigt med designen efter senaste uppdateringen. Att utseendet på bloggen ändras beroende på vad man har för färg inställt på mobilen, ljust eller mörkt. Vet inte om ni förstår vad jag menar, men jag vill gärna att min blogg ska vara ljus men jag vet inte hur jag ska göra det för då ändras fortfarande texten. Men just nu är jag nöjd med den, jag har fått den lite vårig känns det som, det jobbiga kvarstår bara att den kan bli mörk pga mobilen eller datorns inställningar.

Veckans tråkigaste

Tråkigaste denna veckan har varit att vi 3or inte fick vår studiedag. Missförstå mig rätt, jag ÄLSKAR min APL men jag hade verkligen behövt en studiedag psykiskt.

Veckans godaste måltid

Min och Isabelles tre rätters på antonios var riktigt god. Vi började med en shark och ostbricka, sen varsin carbonara och tillsist delade vi på en Nutella pizza.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar