Veckans lista

Igår tog jag en chill-dag, jag ville bara chilla i soffan och mysa framför tv:n. Så veckans lista kommer idag istället.

Veckans bästa

Det bästa har varit vädret helt klart! Solen är framme och molnen är få.

Veckans läskigaste

Det läskigaste denna (förra) veckan var när vi i vårt UF-företag skulle pitcha våran idee i Alumninästet. Var så jäkla nervös och vi får inte resultatet förens denna torsdagen eller fredagen.

Veckans roligaste

Det vet vi nog redan, mina APL dagar är alltid dem roligaste. Denna veckan åkte jag runt till alla gymnasieskolor mot Karlskrona för att lämna goodiebags till de företagen som gått vidare i våra tävlingar. Vill verkligen fortsätta jobba på UF efter studenten, vilket dröm!

Veckans sämsta

Det sämsta denna veckan var nog naturkunskapen i tisdags. Vi fick knappt en timme på oss att förbereda 10 argumentationer inom ett specifikt ämne. Hur ska man hitta 10 anledningar till att vara för eller emot ett ämne man aldrig hört talas om? Vi går liksom inte högskola, utan ett yrkesförberedandeprogram som vissa gjort till ett högskoleförberedande men alla har ju natur oavsett.

Veckans mysigaste

Det mysigaste vet jag faktiskt inte, jag har haft en väldigt lugn vecka vilket har varit skönt. Jag har suttit framför tv:n och bloggen, chillat och umgåtts med mestadels familj och Calle.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar