VECKANS FRÅGESTUND - NYÅR?

hej på er såhär efter jul och nära till 2020

detta året har gått sjukt fort och jag hade kunnat räkna upp sjukt många minnen både positiva och negativa. men det hade tagit sjukt långtid att skriva och att läsa så vi gör väll en liten sammanfattning av detta året och mina förväntningar för nästa år.

1. Vad har varit det bästa 2019?

det har varit mycket, hela sommaren är ju bara ett minne. en massa festivaler, fester och haft det allmänt härligt med nära och kära. sen har man haft en del romanser men den jag har nu tänker jag stanna kvar i så länge som vi orkar med :) sen har jag fått så härliga vänner från gymnasiet, om ni läser detta love ya <3

2. Vad har varit det värsta 2019?

drama kan vara kul ibland, men detta året har jag varit med i en del som jag inte hade velat vara med i. sen har jag förlorat en del kompisar men även fått nya utav det som jag är fruktansvärt glad för, jag tappade kontakten med en tjej jag har varit bästis med sen vi var 6 år, men jag försöker tänka att allt händer utav en anledning.

3. Vad är du mest taggad på till 2020?

mer kul med kompisarna, komma djupare in i olika relationer och få lära mig mycket mer både från vänner och från skolan.

4. Roligaste resan detta året?

italien, absolut. att få vara i ett helt nytt land är ju sjukt spännande och det finns så mycket att upptäcka och det är det bästa med att resa enligt mig.

5. Finns det något du ångrar eller hade velat ändra på från detta året?

nej, jag är nöjd med detta året. det finns dem som inte har litat på mig kanske och då är det väll deras fel för jag hatar att ljuga. man kanske har fått dra en lögn för föräldrarna men då har jag berättat om vad det var egentligen lite senare. så jag har ju alltid berättat sanningen tillslut.

6. Vad hoppas du händer 2020?

åhh, jag har ingen aning. jag vill inte hoppas på något för ifall jag sätter ribban högt så kanske jag blir missnöjd senare.

7. Hade du en bucketlist för detta året? och isåfall vad var de tre första?

nej det har jag inte men har börjat fundera på en till 2020. det enda jag tänkte på när vi gick in i 2019 var det att jag inte skulle få någon att såra mig, fokusera mer på mig själv och ta det lugnt och sluta stressa. tyvärr blev man ju sårad ett par gånger men det är över nu.

8. Har du något nyårslöfte och isåfall vad är det?

jag tänker att jag ska vara en yes (wo)man. jag ska säga ja till alla resor med vänner och allt möjligt men såklart finns det ju undantag. sen tänker jag att jag ska fortsätta vara mig själv och ha ett lika bra år.

9. Nämn tre saker på din bucketlist för 2020

  • resa till spanien
  • åka till lollapalooza i Sthlm
  • gå på alla ris fm festivaler som möjligt


FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar