VECKANS FRÅGESTUND!!

heeeej!!!

jag har sett att mina "Q&A"- inlägg är populära så jag satt och tänkte lite på "vad ska jag skriva idag?". så jag kollade lite på vilket inlägg som har mest läsare och det var ju solklart "13 FRÅGOR OCH SVAR!! #2". hursomhelst så satt jag då i soffan och funderade sen kom jag på, vad sägs som en frågestund varje vecka. jag tycker det låter som en mysig ide i alla fall o sen har man lite olika teman kanske :)

jag tänker iallafall att vi börjar denna frågestunden med lite enkla frågor, "det ena eller det andra"

1. frukost/middag

Frukost är ju det bästa som finns, tänk en riktig hotellfrukost. I LOVE IT!!! det finns så mycket goda smaker, jag vet inte riktigt vad man ska säga mer. men lunch och middagar är ju mycket tråkigare, det är ju oftast kött och potatis medans i en frukost har man flera alternativ.

2. havet/poolen

jag är ju lite små rädd för havet, man vet aldrig vad som finns i havet som kan bita än. poolen känns mycket tryggare dessutom är det oftast varmare i pooler än i havet.

3. godis/chips

godis är ju gott och så men chips är godare, ohh speciellt dill och gräslöks chips.

4. vinter/sommar

vem gillar vinter liksom 1, det är kallt 2, man blir blek 3, vinterdepressionen finns. liksom på sommaren är det varmt o skönt sen blir man brun för den delen också.

5. tidiga mornar/sena kvällar

jag ser ju häller en soluppgång än en solnedgång, jag tycker dem är mycket finare och det piggar upp än på ett helt annat sätt. dessutom är ju mornar mycket mysigare på många sett, liksom det är ju då man äter frukost :)

6. utekväll/hemmakväll

det beror på vad ja är på för mood för ibland vill jag ju komma ut och ha kul med mina vänner men ibland känner jag bara för att mysa hemma antingen med familjen eller med ett gäng kompisar där med. sitta och prata massa skit och lite så.

7. film/serie

jag gillar ju varken film eller serier, jag har för lite tålamod för att lyckas kolla på en hel serie eller film. det måste hända något i början och då menar jag verkligen början. om det inte hänt nått spännande eller nått roligt som fått mig att vilja fortsätta se filmen eller serien inom 5 minuter max så byter jag och försöker hitta nått annat mer intressant. men måste jag välja är det nog film för då är det liksom klart sen, då slipper jag kolla vidare på en massa grejer som kanske blir ointressant.

8. hund/katt

jag är ju en hundmänniska ALLA DAGAR I VECKAN. alltid älskat hund och kommer alltid göra det, Chiba är ju mitt lilla hjärta och min lilla ögonsten, finns inget bättre är hundar. katter är ju så ego och tråkiga, hundar finns ju alltid i ens närhet liksom nu, Chiba ligger här bredvid mig nu när jag skriver.

9. bada/sola

jag brukar blanda sola och bada, liksom man badar i typ en kvart tjugo minuter sen solar man lite sen badar man lite till osv. jag tycker sola är långtråkigt men de e ju inte najs att bada när det är kallt. men vi säger att det är varmt, typ solsemester varmt :)

10. ringa/smsa

detta är lite samma sak det beror helt på vad det är jag ska säga, är det något viktigt eller typ känner mig ensam ringer jag såklart men om det bara är att typ ses eller nått annat bara för att ha kontakt med (under tråkiga stunder när jag inte kan ringa, exempelvis skola *host host*) någon så smsar jag.

11. solsemester/skidsemester

vem vill betala för att frysa? det är det enda jag har att säga

12. höst/vår

vår för då påbörjar sommarn lite, och sen har man mysiga tröjor på början utav våren. (sen fyller man ju även år på våren)

13. uppklädd/myskläder

man orkar ju inte vara snygg hela tiden, hallå. nä jag skämtar bara men liksom mjukiskläder är ju mycket mer bekvämt, fast i vissa fall måste man ju vara uppklädd och då vill man nog inte ha mjukiskläder direkt.

14. storstad/strand

det beror om min plånbok klarar av att vara i en storstad annars blir det ju stranden. just nu hade jag ju valt stranden före (utomlands då) för min plånbok har lite aj aj.

15. skogen/staden

jag går häller ut med Chiba i skogen än i stan för jag vill typ inte träffa på nån jag känner när jag är ute och går. då har jag och Chiba våran Tilda-vovve-tid.

16. sminkad/osminkad

jag gillar ju att sminka mig, men jag är lite seg på morgonen när jag ska till skolan. sängen är ju väldigt skön.

17. hus/lägenhet

jag har bott i hus hela mitt liv okej nej inte hela, när vi bodde i Örebro bodde jag i lägenhet. men jag känner att om man hittar en fräsch lägenhet tar jag ju häller de än ett hus.

18. blont hår/brunt hår

jag som har varit både blondin och brunette så måste jag säga att brunt hår passar mig bäst och det jag gillar mest.

19. kompisar/familj

familjen går alltid först, behöver jag säga mer än så.

20. snapchat/instagram

jag gillar varken eller, men insta är ju roligare och kolla på.

21. hockey/fotboll

jag är ju uppväxt med hockey, men jag säger absolut inte att fotboll är roligt för det är det liksom spelarna är ju "ganska" löjliga och fåniga hahaha.

22. jul/nyår

julen är ju mysig och så men på nyår släpps all stress och man bara njuter typ.

23. sött godis/salt godis

det är inte salt förens man kallsvettas ;)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar