VÅRKÄNSLOR DELUX

WOOW vilket väder vi har haft idag! Jag har till och med gjort premier på kortärmat idag :) Idag då vad har hänt, vad händer och vad har jag gjort för mat? Dagen började enkelt med frukost på sängen och Bäst i test hos Calle, mycket mysigt måste jag säga. Bäst i test är ju det roligaste programmet jag vet för tillfället, blev dock förvånad över att se Danny Sausedo i den situationen, men han skötte det bra tycker jag. När morgonen var över så åkte jag hem och Calle till Karlskrona i förberedelse inför match mot Mjällby (inte A-laget)

Hemma gjorde jag inte mycket, jag chillade, bytt om och hämtade vovvarna för att sedan åka till matchen i det härliga vädret. Matchen gick i förlust, men Karlskrona kämpade på bra tycker jag! Tiden efter var kort, så jag och Calle åkte till Maxi så fort vi kunde för att köpa lite ingredienser till dagens middag, vodka pasta. Mums

Nu sitter jag i soffan och chillar framför Talang, jag missade nämligen det igår så jag kollar på det till Mello finalen ska dra igång. Kollar du på mello och vem hejar du på isåfall? Själv vet jag inte vem jag hejar på, det har inte varit det bästa mello-året enligt mig i år, tyvärr.

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar