Vårkänslor

Vilka vårkänslor!! Blå himmel, solen är framme och jag behöver ingen vinterjacka. Jag använder mig faktiskt av min nya kappa som kom hem igår🥰 Den kommer från en ny sida som jag ÄLSKAR byic heter den.

Klicka HÄR för att komma till kappan.

Dagen började med att jag fixade mig, och sen tog ut lilla Matilda på morgonrundan för att sen åka till skolan. I skolan började vi med någon handels lektion, så vi jobbade med våra UF företag. Men vi fixade lite till studenten också, typ lägga in alla i klassen i nån sida som heter klassens val där vi ska komma fram till olika klassens …

Efter den lektionen hade vi lunch i typ 3 timmar, så vi åt, gick på hm och ur&penn, sen gick vi även till Willys o handlade lite dricka o snacks. Som ni kanske ser var jag lite otrogen mot min kära celsius och köpte en nocco också. Hur som helst nästa lektion blev det film, som vi ska fortsätta kolla på nästa vecka. Filmen hette Steve Jobs, och den var väll inte helt värdelös men vi får se vad jag tycker när vi sett klart den.

Resten av kvällen blir lugn, vi ska kolla på bäst i test och Talang. Kanske borde passa på och typ rensa min garderob eller städa mitt rum när jag ändå inte har så mycket planerat?

Vad ska ni göra i helgen?

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar