Välkommen hem Matilda

Som jag nämnde i veckans lista och på Instagram så fick vi hem en liten hund i lördags, lilla Matilda. Ni kanske hör på våra namn-likheter, Tilda och Matilda, att det inte var vi som döpte henne, hon alltså inte är en valp. Matilda är nämligen 5 år, lika gammal som Chiba. Dem båda fyller dessutom år under sommaren :)

Jag har ju inte riktigt nämt för er dem rediga anledningarna till varför vi har åkt till Öland för att hälsa på Chibas kennel, det har ju varit för att träffa henne. Egentligen skulle vi åkt i Onsdags men det blev snöstorm i Blekinge och Kalmar län, så det fick bli lördag istället.

Det började med att vi fick träffa henne en stund på förmiddagen, innan vi fick vara med i vår uppfödares pom-träff. Vi kunde inte delta hela träffen för mamma hade lite ärenden och vi ville prata ihop oss lite. Men vi båda var ju överens med att det var ju kärlek vid första ögonkastet. (Och med vi menar jag, jag och mamma) Senare på eftermiddagen åkte vi tillbaka till dem för att få med oss plutten hem :) Väldigt hastigt, men det var lite tvunget att vara så på grund av omständigheterna. Matilda är en hund som har 3 cert, 2 i Danmark och 1 i Sverige, vilket har gjort henne väldigt intressant för andra att köpa henne. Så vår uppfödare har varit jagad av massa spekulanter men hon ville att vi skulle få hem henne, eftersom att hon vet hur mycket kärlek Chiba får och det är det Matilda behöver.

Hon är en himla go hund, och enda sen hon kom har hon velat vara i famnen och gosa, lilla gumman <3 Så nu ska jag gå tillbaka till att ha henne i famnen istället för datorn och kolla julkalendern :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar