Vad fan hände?

Ja men hej igen, det var super längesen jag skrev, eller aa. Längesedan jag publicerade något. Och asså jag vet verkligen inte varför jag bara försvann, jag har haft idéer på inlägg men jaja, jag behövde väll bara Tilda-tid. Men nu är jag trött på Tilda-tiden eller detta är ju Tilda tiden men skit samma, jag vill fortsätta och vara tillbaka på bloggen. Detta är ju tiden som jag bara kan vara :)

Just nu sitter jag i soffan med pyjamas på mig och varmchoklad bredvid mig, så himla mysigt! Sedan är väll planen att jag ska duscha för att sen åka in mot Karlskrona med mamma och fina, jag behöver nämligen ett par klackar för min morbror ska gifta sig nästa vecka, whop whop. Sedan därefter vet jag typ inte, ska troligtvis vara med några kompisar. Juste jag har ju ingen skola idag och det är för att från och med nästa vecka kommer jag vara på min APL varje onsdag. Tidigare har vi letat efter APL-plats, men nu när man har det är man ledig :) Btw så ska jag vara på dollar store i Ronneby, det ska bli himla roligt!

Sen föresten, följ mig gärna på instagram för nu har jag ännu en gång haft ett samarbete med NA-KD, fått hem helt fantastiska kläder därifrån. Koden "tildawernstrmx20" ger dig 20 % och jag tror den funkar idag också om ni har något ni vill köpa hem :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar