V.50-V.51

Jag gillade konceptet där jag blandade veckans lista med veckans planer. Så varför inte köra på samma once again? Det händer massor med roliga saker kommande vecka och har hänt lite smått denna veckan :)

Veckans Roligaste

Det roligaste denna veckan har varit att planera evenemanget som händer nu nästa vecka :) Jag har verkligen blivit inspirerad till att fortsätta vilja planera sånna här grejer, verkligen jätteroligt :)

Veckans Bästa

Jag har tagit Jullov!! Eller aa jag tycker jag har tagit det men i verkligheten har jag inte den, jag slutar egentligen på Onsdag mesen jag har inget att göra i skolan. Vissa ska skriva prov imorgon som jag redan gjort, på måndag ska även en religions uppgift vara inlämnad som jag håller på att bli klar med just nu och på tisdag ska vi lämna in en labbrapporter som jag redan har gjort. Det vi ska göra på onsdag är egentligen bara att åka dit och säga god jul sen åka hem igen, och då tycker jag att det är mer värt att jobba på Dollar Store :)

Veckans Tråkigaste

Det tråkigaste denna veckan är det som jag sitter och gör nu bl.a. att skriva på en uppsatts om syskonreligionerna, så himla drygt. Har skrivit 5 sidor och känner att jag inte kommer någonstans för det är massor kvar :/

Veckans IDK

Det fick bli IDK (I don't know) för jag vet verkligen inte vad det är, det är både roligt och sorgligt men ändå inte. Jag har haft min sista praktisk hos Dollar Store och skrivit på kontrakt för vidare anställning!! Whop whop !!

Vad händer nu då nästa vecka?

Måndag

Imorgon ska jag åka till Olofström och fixa mina naglar, himla trevligt. Sedan efter det så ska jag köra till Snabbgross och köpa hem glögg och annat till eventet. Så det blir lite o fara imon :)

Tisdag

På tisdag ska jag också ut och fara, vi i Trasan UF ska fixa iordning ett skylt fönster i Karlshamn med våra trasor och därefter ska jag till Bergslagskrogen och fixa iordning till evenemanget. Tänker att jag får skriva mer om den dagen på Tisdag :)

Onsdag

Kanske ska jobba, annars har jag inget planerat.

Torsdag

Jobba, kolla på uppesittarkvällen och kanske ge mina julklappar till Calle eftersom att vi inte ses den 24:e.

Fredag

Fira jul hos Mormor och Morfar på Öland.

Lördag

Jobba :)

Söndag

Jobba och fira jul med pappas sida.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar