v.49

Veckans mysigaste

Det mysigaste denna veckan var idag. Jag var ute och gick med Matilda och Chiba i skogen bakom vårt hus, och dem fick gå lösa. Man märkte så tydligt att Chiba trivdes och älskade att få springa omkring, Matilda är så go, och går vid ens sida oavsett :) Dem är så söta tillsammans.

Veckans roligaste

Det roligaste denna veckans har varit att i fredags träffades jag och två tjejkompisar för att baka ett pepparkakshus från "Grunden" och med det menar jag köpt deg men att vi skär ut formarna på huset själva. Det var dessutom första gången, och vi höftled en hel del som ni kanske kan se på bilderna.

Veckans segaste

I fredags fick jag parkeringsböter. Andra gången sedan jag tog mitt körkort. Dock till mitt försvar så fattar jag inte varför för det var väldigt oklart. Absolut det fanns en skylt uppe på backen där det var förbud för att stanna och parkera, men den stod utanför en utfart och det fanns bilar som stod i parkeringsrutor där jag parkerade, rutorna syntes klart och tydligt. Men men, bara segt att få böter :/

Veckans frågetecken

Som ni kanske har märkt så har jag ändrat designen på bloggen flera gånger denna veckan. Jag har funderat på att göra den julig men det har varit svårt, och då ville jag ändra den till mer personlig och då har jag fått kolla omkring. Jag är inte helt nöjd än för den är jävligt lik Tove Waldemar's blogg.

Veckans nytt

Egentligen skulle jag julbaka varje advent, men nu vet jag inte vad jag ska baka (om inte pepparkakshuset räknas). Men jag har lagat en ny vegetarisk rätt, iallafall ny för mig, Canneloni Ricotta e Spinaci. Recept kommer :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar