V.48

Veckans Bästa

Det bästa som hänt denna veckan vet nog redan ni som följer mig på instagram. I lördags eller aa igår fick vi hem en liten vovve <3 Hon heter Matilda och är en pomeranien på 5 år, lika gammal som Chiba. Men mer info kommer i ett annat inlägg :)

Veckans Roligaste

Det roligaste denna veckan var att få ungås med några tjejkompisar i Fredags, kan säga så att det var mycket skratt och leende, plus film med snacks. Kan det bli så mycket bättre?

Kan ju nämna en till rolig sak som hänt denna veckan, i fredags fick jag mitt första riktiga jobbpass på dollar store som anställd!! :)

Veckans Tråkigaste

Det tråkigaste denna veckan har varit ovädret som pågått hela veckan, med snö och regn och slask, inte jättekul att ut och gå då...

Veckans Segaste

Mina Advent-inlägg vill inte publiceras 15.00 på lördagar som jag har tänk, vet inte om den publicering funktionen kanske krånglar? Men jobbigt är det, inläggen har ju publicerats fel tid och igår blev det fel dag också.

Veckans Mysigaste

I tisdags åkte jag och Calle till Öland, det blev med Chiba. Så vi sov och var ute med Chiba mestadels innan vi var tvungna att dra oss hemåt. Vädret var inte på vår sida kan man ju säga, men det gick bra. Vi stannade i Kalmar för att jag skulle köpa det sista till julklapparna, så nu är jag nästan helt klar, härligt såhär den 2:a advent.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar