V.47-V.48

Detta blir en liten blandning av veckans lista och vad som händer denna veckan eftersom att det händer saker denna veckan och jag ”hann” inte riktigt skriva om förra veckan. Vi kan ju börja med veckans lista:

Veckans roligaste

Det roligaste förra veckan var i lördags då jag var med ett gäng kompisar, vi umgicks och bara snackade. Ajo vi åkte bil också. Och det var riktigt roligt!!

Veckans mysigaste

Det var ju i fredags när jag och Stina åkte till Kalmar för att gå på julmarknaden och shoppade. Dessutom fick vi flera skrattanfall under tiden, hahah.

Veckans onödigaste…

I fredags åkte jag till skolan för att vara där i 20 minuter… Vi skulle ha ett kunskapstest för att se om vi har varit aktiva på lektionen. Svarade på tre frågor sen fick vi åka hem, kul när man bor en halvtimme därifrån.

Jag vet inte vad mer det finns som har hänt denna veckan helt ärligt, den har liksom varit som en rak linje, varken dålig eller bra. Förutom dessa studierna då som jag skrev. Nu vidare till veckans planer:

Måndag

Idag så ska jag och Calle till Öland (med största sannolikhet iallafall). Men funderar på om jag ska ha med Chiba, det är något att fundera på….

Tisdag

Jag tror iallafall att vi ska ha studiedag imorgon, enligt min Google research iallafall. Och då kommer jag och Calle befinna oss på Öland och chilla lite innan vi behöver åka hem. Imorgon ska jag även påbörja min KBT behandling mot min nålfobi så jag nån gång kan ta detta jävla Corona-vaccinet. Och om jag kan tatuera mig blir det ännu ett plus i kanten.

Onsdag

På onsdag är det APL som vanligt, har för mig att det är något mer som händer, men minns inte riktigt. Det blir iallafall december!! 23 dagar kvar till jul! Och nästa vecka är det min sista APL dag för Dollar Store :/ lite segt faktiskt när man har kommit in i gänget osv, men kanske nån anställning?

Torsdag

På torsdag ska jag chilla hemma, och kolla på något film istället för svenska lektion, hihi. Och sedan på kvällen ska vi till skolans öppethus för att sälja lite disktrasor :)

Fredag

Jobbig skoldag, men sedan på eftermiddagen/kvällen så ska jag och ett gäng åka till vår stuga på Öland och chilla där lite. Kanske lite alkohol inblandat men det blir kul.

Lördag & Söndag

På lördag så ska vi åka hem, och då ska jag träffa Stina. På kvällen ska jag sova med Calle :)

På söndag är det lite oklart, vi kanske ska åka och träffa en liten vovve i Kalmar hihi <3

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar