V.46

Veckans mysiga

I fredags så träffade jag ett gäng kompisar och det var så mysigt att vi bara låg i min säng och diskuterade livet, eller nej kanske inte så filosofisk. Men att vi bara umgås och snackade om allt möjligt, det var otroligt trevligt :)

Veckans tråkiga

Det var ju rättså tråkigt att lyssna på den här tema dagen vi hade i skolan. Där vi hade flera föreläsare om narkotika och alkohol. Det kändes som att vara tillbaka på risk 1:an och det orkar jag inte vara med om en gång till...

Veckans bästa

Jag har börjat diskutera med chefen på dollar store om eventuell anställning efter APL:en och det tycker jag ser ljust ut. Dessutom har jag börjat planera för nästa APL till vårterminen, så jag ska dit och ha möte nu på tisdag :)

Näst Bästa

Jag måste ju slänga in en näst bästa när jag har fått tillbaka pengarna från Caia-Kalendern och att jag har fått hem sin snygga studentmössa!!

Veckans jobbiga

Det har varit en rättså jobbig händelse. Det är alltid tufft när man känner att man har förlorat en nära vän. Och det är väll det jag känner har varit extra tufft och jobbigt denna veckan.

Veckans låt

"Ur balans" med Stiftelsen har gått på repeat både i huvudet och i bilens högtalare.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar