V.44

Veckans bästa

Det bästa denna veckan har såklart varit att vi har tillbringat helgen i Örebro. Även om det har funnits nackdelar i trippen. Första dagen blev det spökvandring och andra dagen blev det shopping, idag blir det roadtrip tillbaka hem till lilla Ronneby. Varför jag har en liten relation till just Örebro, är att jag bodde här tillsammans med min mormor och mamma när jag var liten. kanske 1,5-3 år. Mamma pluggade nämligen till körskollärare här uppe. Jag har väll alltid känt någon sorts dragningskraft av att jag vill tillbaka, kanske blir hit man flyttar i framtiden? Who knows.

Veckans godaste måltid

Det godaste denna veckan ha lätt varit maten från den italienska restaurangen, Buono Bistro.

Veckans roligaste

Det roligaste denna veckan har varit att gå spökvandring. Dem berättade så intressanta (och läskiga) historier. Om ni vill höra lite smått och gott om vad guiderna berättade kan jag skriva det i ett annat inlägg då det är rättså skrämmande.

Veckans sämsta

Det tråkigaste denna veckan har varit de negativa sakerna som hänt under tiden vi varit i Örebro. Jag känner att jag inte helt kan och vill helt ärligt inte berätta vad som hänt. Men det har varit lite småjobbigt.

Veckans mysigaste

Det mysigaste denna veckan var när jag och Calle åkte till Gekås, Ullared på en liten roadtrip. Vi såg ju trotts allt Ola-Conny, fick ett gäng julklappar köpta och åt goda köttbullar :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar