V.42

Tänkte att det kanske ser lite coolare ut om man bara skriver veckan istället för "Denna veckan...". Hur som helst har väll denna veckan varit betydligt bättre än förra och jag hoppas att nästa bli ännu bättre :)

Veckans roligaste

Det roligaste denna veckan var att få göra klubbdebut. Dessutom var det tema i fredags, white party. Det var dock lite tråkigt att alla inte ha 100% vit klädda.

Veckans läskigaste

Det läskigaste skedde faktiskt under tiden som vi va på klubben. Det var en kille som inte ville låta mig va trotts att jag sa att jag har kille. Det gick så långt att jag fick börja hålla hand med en av mina killkompisar som fanns där. Men den killen var tydligen på alla möjliga, konstigt att han inte blev utskickad.

Veckans mysigaste

Det mysigaste denna veckan har varit idag. Jag vaknade upp med Calle och chillade i sängen, sedan gick jag och Chiba en mysig skogspromenad i brunnsparken. Efter det åkte vi till Karlskrona för att se Calle spela fotboll som slutade 2-2.

Veckans tråkigaste

I torsdags skulle jag ha tagit min första dos av vaccinet men asså det gick verkligen inte pga att jag har är så jäkla rädd. Vi ska försöka hitta en kbt behandling för jag kan ju inte gå runt ovaccinerad. Måste tillägga att det som jag fick dricka var narkotika klassat, de fick ansöka om tillstånd för att kunna ha de på vårdcentralen och de fick specialbeställa det. Men min jäkla fobi o ångest klarade sig ändå :(

Veckans podd

Jag lyssnade på ett avsnitt från ”sweet but psyko” där Jossan och Elin intervjuade Johanna Bladh, ett avsnitt som jag rekommenderar alla!! Då nämnde Johanna att hon ska starta en podd tillsammans med en tjej som heter Amanda, tjejpodden. Och asså wow lyssna på den säger jag bara. De bar släppt 4 avsnitt och jag har lyssnat på alla idag :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar