UR MIN KAMERARULLE...

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller adlinks

Dessa bilderna kommer vara oredigerade just so you know :) Jag har ju då sett andra som har gjort denna sortens inlägg och det är ju lite kul att kolla på. Så ja men här har ni några av det senaste som kommit upp i min kamerarulle.

Här var man påväg ut med Chiba eller påväg till skolan, minns inte riktigt. Men jag var nöjd men min outfit, speciellt att lilla mössan matchade med tröjan eftersom att den också är lite blå.

På min fina lilla instagram så får jag ju upp lite saker som jag typ dör för, för att det är så snyggt. Som då den jackan och dessa byxorna. Vill så gärna ha de i min garderob! Det enda kruxet är ju att det inte är från Sverige :( Men jag kommer säkert köpa det ändå någon gång. Jag mer bara kolla på det.

Riktigt stol över hur dessa bilderna blev, behövdes bara att möblera om lite i rummet för att få till det :) Men det var såklart värt det!

En liten selfie :) Här har jag just gjort browlift, och vad ska jag säga, YouTube is good. Det kommer bli framtidens lärare känns det som man kan ju lära sig allt därifrån.

Jag följer lite UF-företag nu när jag har mitt egna ( trasan.uf på instagram om ni vill se mitt lilla företag ) Men detta är ju då ett uf företag som gör så snygga tavlor, vill ju ha detta i mitt rum helst igår!

Liten sneak, peak på hur jag kommer se ut till bröllopsmiddagen. Kommer ju såklart fixa håret, sminka mig, kanske ha en annan tröja under, men dem byxorna och kavajen kommer det att bli :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar