UR KAMERARULLEN

En härlig fredag kan man ju säga. Började dock med att jag städa mitt rum och bilen, men sen träffade jag Isolde, och vi åkte omkring lite innan vi åkte hemåt och kollade på EM-matchen mellan Sverige och Slovakien. Det gick ju bra, chockerande bara att jag sitter och kollar på fotboll frivilligt, HAHAA. Senare på kvällen stack vi ett gäng till långö och hade det trevligt med lite vin, cider och sånt. Det var väldigt mysigt :) Det kommer att göras om!

Här har vi en bild från när jag hängde med ett gäng kompisar, vi åkte bara omkring och lyssnade på härliga låtar, lite allsång i bilen :)

Bilder från min lilla roadtrip till Norra Udden på Öland, som jag gjorde tillsammans med en kompis och såklart min lilla Chiba. Det var väldigt mysigt faktiskt, lång väg att köra dock men allt gick bra :)

En härlig sommarkväll tillsammans med två kompisar, Stina och Hannes. Vi kollade på solnedgången med lite fika, och sen badade då Hannes. Jag och Stina är lite mer badkrukor :)

Här har vi då en bild från när jag fick panik över mitt hår, jag kände att det var gult i vissa ljus och det klarar jag inte av. Såå jag färgade det typ choklad-brunt. Många tycker jag passar i färgen men jag tror det kommer bli ett besök till frisören för att läsa till typ ljusa slingor eller något.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar