UPDATE!!!

nej men gud, hej på er!
(liknade Linn Ahlborg lite väl mycket där)

då sitter man här igen en helt vanlig (pannkaks) torsdag. och som svar på er fråga ni säkert har i huvet nu, ja jag har käkat pannkakor idag :) hursomhelst var det länge sen jag skrev men denna veckan har det verkligen inte hänt nått speciellt. jag har liksom varit i skolan och efter skolan har jag slappat och chillat hemma. helt ointressant om du frågar mig.

Måndag:

i måndags började vi med svenska och ja det var väll som vilket svenska lektion som helst. vi ska påbörja att skriva en novell nästa vecka så vi började göra en tankekarta om vad vår novell ska handla om. efter svenskan hade vi idrott och asså usch. vi hade fys och jag är ju inte den mest vältränade om man säger så, så jag har haft träningsvärk nu sen i måndags. (det har dock dämpats lite, var mycket värre i tisdags).
efter skolan gick jag hem och chillade bara, kollade ph och snackade i telefon. väldigt lugn dag (förutom me tanke på fysen då)

Tisdag:

i tisdags så hade vi faktiskt ingen lektion utan vi hade någon föreläsning om tobak. det var från den här "no smoking generation" eller något sånt hette dem. Vi var där från 13.00 till 14.00. sen tog jag tåget hem bara.
hemma gjorde jag inte så mycket, en kompis kom över och lite så. men vi bara chillade, kollade på film och lite så, väldigt mysigt.

Onsdag:

igår, ja du. vad gjorde jag igår? jag började med matte och vi gjorde knappt något alls då egentligen. sen hade vi mentorstid och då skulle vi bara ta och visa våran närvaro för denna veckan änsålänge. efter det hade vi service kunskap och branschkunskap. båda ämnena lika tråkiga. vi gjorde bara någon uppgift sen var den dagen klar liksom.
efter skolan så gjorde jag exakt samma som dem andra aka chillade, kollade tv och inte så mycket mer än så.

Torsdag:

idag då. jag har helt ärligt inte gjort ett piss. jag började med information och kommunikation mellan 8.15-9.40 sen gick jag bara runt på stan i Karlshamn med ett gäng kompisar. och såklart käkade pannkakor. just nu är jag hemma i sängen med Chiba och kollar på ex on the beach. annars har jag inga planer idag, får se vart dagen tar mig ;)

har inte tagit några bilder änsålänge denna veckan så de fick bli några gamla :)

#minvecka #måndag #tisdag #onsdag #torsdag #skola #update

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar