TRIP TILL JÖNKÖPING

Idag äntligen kunde jag och @IsabellePettersson träffas igen! Denna gången åkte jag upp till Jönköping, vilket var himla trevligt och mysigt. Jag har inte varit i Jönköping så många gånger så det blev som att upptäcka en ny stad :) Dessutom var det svårare att hitta och köra än vad jag trodde. Som jag sa till Isabelle, så kände jag mig som en lantis i storstan, inget negativt bara dålig på att hitta och fascinerad av allt.

Dagen började hur som helst med att alarmet ringde 6.00 men jag var lite seg på att komma upp, jag gick istället upp omkring 6.45. Men det var lugnt ändå, jag hann sminka mig, locka håret, klä på mig och äta frukost innan larmet för att jag skulle köra gick. Sedan väntade sig en bil tur på lite mindre än 3 timmar, men det gick bra och tiden gick fortare än vad jag trodde.

Vi började med att fika på ett ställe som heter La Vue, och guuud vad trevligt ställe. God croissant, trevlig personal och fin inredning, vad mer kan man begära liksom :) Efter fikat gick vi omkring i stan och sedan på Asecs. Därefter åkte vi tillbaka in mot stan för att ta lite bilder och äta lunch-middag (någon sådan blandning). Till lunch middag åt vi på ett ställe som hette Bryggan, de har en himla god Caesar sallad som man inte bör missa :) Tiden gick och sen blev klockan 16 och det var dags att dra sig hemåt.

Resan hem gick lika bra som innan, och vid 7-tiden var jag hemma. Ser framemot att ses nästa gång!!

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar