TORSDAG 31/3

Sista dagen på mars idag då, och den ska inte gå i spillo. Jag vaknade idag med en extrem huvudvärk, vilket ledde till att jag sjukanmälde mig från första lektionen, för den andra ska vi ha på distans. Eftersom att jag sjukanmälde mig, så valde jag att ta ut båda vovvarna på frukosten, lunchen var redan planerad att jag skulle ta. Så morgonen började med en liten promenad. Därefter tog jag faktiskt en hårmask från olaplex som jag lät sitta i ungefär 1 timme, sedan blev det såklart en dusch på det.

Efter morgonrutinen var gjord så satte jag mig framför tv:n och tog det lugnt innan vovvarna behövde komma ut igen. Promenaden blev en runda i skogen som ligger typ 5 minuter från mitt hus, Matildas favvo ställe att gå, och Chiba blev glad av att få gå lös. Mina sötnosar❤️

Efter promenaden så började jag fota lite kläder som jag ska lägga ut på Plick och Tise, tildawernstrm heter jag på båda kontona om ni vill kolla eller klicka på någon av butikerna för att komma till min profil :) När fotona var tagna så gick jag tillbaka till soffan för att börja kolla på solsidan. Jag har aldrig riktigt följt den serien, men jag kände att det var dax.

Vid 16-tiden så åkte vi till Karlskrona, dels för att jag hade lite ärenden men också för att påbörja letandet efter ett bar bal och student skor. Jag köpte det jag behövde sen gick vi bara omkring lite i stan innan vi åkte och åt på Max.

Nu blir det till att fortsätta kolla på solsidan :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar