Torsdag 24 Mars

Idag blir det än rättså lugn dag, även igår var rättså lugn. Jag skulle egentligen har skrivit igår men efter APL:en så träffade jag Calle och tog ut vovvarna, sen somnade jag pladask i sängen.

På APL:en igår så fick jag först jobba lite med det tekniska, min power point hade tydligen inte fungerat att överföra till en annan typ av dator. Men vi löste det tillslut! Efter det så gjorde jag lite på mitt CV och personliga brev, nu har jag sökt jobbet på Ung Företagsamhet! Så nu får vi bara se och vänta på hur det går. Därefter iallafall så åkte vi till en lärar-träff i Sölvesborg på en resturang som hette Blåregn. Mycket god mat och bra samtal kom fram :) Efter träffen åkte vi tillbaka till kontoret där jag fick påbörja en broschyr som kommer finnas i skolor för er som funderar om att starta UF-företag.

Men det var igår, idag är de idag. Och idag åker Calle och hans familj till Stockholm för att kolla på någon fotbollsmatch, som ni kanske märkt så har jag ingen koll vad det gäller fotboll. Jag kan kolla live men fattar inte hur man kan sätta igång det på tv:n frivilligt. Men idag så tog jag lite sovmorgon, vaknade inte förens vid 7 och steg inte upp förens typ 7.30 eller något. Jag försöker komma in i att ta bussen till skolan, så mamma har tagit vovvarna på senaste, Gulle hon🥰

Nu så ska jag börja med fys och hälsa, det är inte jättekul men det är lite skönt att springa på löpbandet någon gång i veckan. Sen försöker jag bygga upp mina knän lite smått, har haft problem med dem länge och då uppmanade min lärare mig att bygga upp dem. Så lite sånt pysslar jag med där. Sedan har svenska där vi just nu håller på att skriva om författare och deras påverkan i världen. Jag skriver om Camilla Läckberg, men har inte kommit så långt i uppgiften, vet typ bara att det är hon jag ska skriva om.

Efter skolan behöver jag sätta mig ner och plugga på historian. Om exakt en vecka är provet och inget fäster sig i hjärnan, är förberedd på att jag inte kommer bli godkänd. Hoppas man får göra omprov!!

Förutom att plugga idag så är det jag som står för middagen, så idag har jag tänkt lagga kyckling med tagliatelle. Receptet finns redan på bloggen om ni vill se vad det är jag ska laga. Hoppas ni får en bra dag!

(Vill vara tillägga att bilderna är tagna från igår)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar