Torsdag

När jag skrev mitt inlägg i måndags, visste inte jag om att jag tydligen skulle ha prov i Samhällskunskapen idag... Så hela veckan har jag tillbringat min näsa bland massa papper och i datorn. Jag har skrivit 12 sidor (!!!) i ett word dokument, över 5300 ord! Det har varit så svårt att läsa en hel kurs på bara någon månad, och sedan idag ha prov på ALLT. Dessutom är jag kass på att läsa, jag kan inte lära mig genom att läsa utan behöver en lärare som lär ut, så inget fastnade riktigt i huvudet. Hoppas jag får godkänt iallafall och slipper gör om, rent ut sagt, denna skiten. Det enda är att vi ska ha en muntlig del, men det kanske blir något enklare. Nästa blir att läsa Historia...

Idag iallafall hade jag sovmorgon i typ 40 minuter, det är ju alltid något. Jag tänkte plugga men det blev 1 timme framför tiktok istället :) (Visst är jag smart...) Sedan började vi med att ha fys och hälsa, idag hade vi det inomhus på ett gym. Det var verkligen skönt att springa lite. Men jag får sånt mat och söt sug av att träna, så sedan jag kom hem har jag käkat något konstant. Hur som helst så skrev jag provet efter det, och jag har verkligen ingen aning om hur det gick, kan gå hur som helst. Provet tog kanske 1-1,5 timme så sedan fick vi skynda oss och äta för vid 12 började svenskan där vi ska påbörja att skriva PM. Allas PM ska handla om sexköp och porrindustrin, så jag har valt att skriva om varför yngre tjejer lockas till porrindustrin eller till att sälja sex. Liksom hur hamnar man i den situationen.

Sedan slutade vi och just nu sitter jag i soffan och tar det verkligen lugnt. Har inte kunnat göra det sedan jag kom på att jag skulle ha prov. Juste jag skulle ju träffa en kompis idag, men det gick tyvärr inte av flera anledningar så det blir en annan dag :)

Saknar mina fransar så himla mycket, vill göra nya!!

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar