TO DO TODAY

Jag har saknat inspiration hela veckan har jag känt men nu när jag satt här underlektionen kom jag på att jag faktiskt kan ta och skriva vad det är som händer idag. Förutom då att jag just nu har skola :)

Dagen började med att jag hade engelska, och jag ligger lite efter i den så jag ska jobba med en uppgiften men kanske inte just idag eftersom att jag redan har jobbat med det i ca 1 timme. Så det får jag fortsätta med på torsdag eller något.

Just nu har jag svenska lektion och vi diskuterar om krönika. Vi ska börja skriva en sån nästa vecka. Men nu när denna lektionen är slut så ska jag ta ut Chiba på en längre promenad för jag är trött på att bara sitta i soffan. Efter det ska jag troligtvis köra min egna lilla träning för att sen sätta mig i soffan igen för att skriva ett CV. Jag har kommit på att jag ska söka jobb på max för jag är trött på att bara sitta hemma, och så vill jag ha lite mer inkomst förutom CSN.

Ikväll blir det tråkig igen ska bara sitta här i soffan och kolla på tv troligtvis :) Roligt liv man har nu i Corona tider.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar