Tillbaka i skolan

Då var man tillbaka till skolan, och jag längtar redan till nästa lov, 7 veckor kvar! Nu har vi iallafall testat Doris, Elli och Lilly till Matilda. Men inget verkar vara helt passande för henne, tror att vi sagt Matilda lite för länge så jaa vi har kommit fram till att Matilda får det bli. Chiba får nog bara vänja sig med att hon har ett MA innan.
Men vad händer idag?

Måndag

Idag är det först och främst skola, dock så kom jag lite sent för larmet gick inte. Jättekonstigt för jag satte igång alla igår kväll. Måste va att jag typ legat på telefonen och råkat stänga av dem. Annars idag blir det bara skola, sen ska jag försöka plugga på historia prövningen.

Tisdag

Imorgon blir det skola, och sedan jobb till stängning. Men efter det vet jag inte, måste verkligen plugga till prövningen men jag vet inte. Får se helt enkelt.

Onsdag

På onsdag har jag APL, och där kommer det nog hända mycket roliga saker. Det brukar det ju. Efter APLen kan jag äntligen träffa Calle, nu är bandysäsongen över så nu kan vi ses även veckodagar!

Torsdag

På torsdag vet jag inte vad som händer mer än skola.

Fredag

Likaså på fredag vet jag inte vad som mer händer än skola.

Lördag och söndag

I helgen blir det 100dagars, dock har jag inte bestämt mig om jag ska dit. För jag orkar typ inte samtidigt kan jag ju inte missa en 100-dagars fest. Vi får se hur det går.

På söndag har jag inga planer heller, men vi får se. Det är ju typ en vecka kvar så det kan ju ändras mycket.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar