Tillbaka vid skolbänken

Nu är det tisdag, och har börjat komma in i skol-hjärnan lite. Jag har faktiskt hunnit plugga igen allt som jag missat för då dessa dagarna. Känner mig smart :) Men jag längtar redan till helgen, där man kan ta det lugnt, om ens det, jag kanske ska jobba på lördag... Jaja det är långt tills det.

Måndagen började med något handels ämne (blandar ihop alla handelsämnen, för det känns som ett och samma). Men då hann jag göra förra veckans uppgift och sedan kom jag rättså långt på denna veckans uppgift. Därefter blev det lunch, sedan religion. På religionen skulle de andra ha diskussioner i små grupper, så jag fick läsa det dem pratade om. Men jag blev klar efter typ en kvart och sen fick jag gå. Efter religionen hade vi ett annat handelsämne, där fick jag påbörja en ny uppgift, men jag han väldigt långt om du frågar mig. Mycket effektiv skoldag, må jag säga. Efter skolan åkte jag hem, chillade och sen sov jag hos C. Äntligen fick jag se han igen! Känns typ lite skumt att se han eftersom att vi var varje dag förr förra veckan, men nu kan vi ses igen :)

Idag började dagen med ytterligare ett handelsämne, där vi fortsatte på uppgiften som vi gjorde i måndags morgon. Mer än så var det inte, sedan blev det fys och hälsa (träningslära) och vi tänkte vara ute, men det regnade så himla mycket så egentligen så chillade vi bara :) Sedan blev det lunch, man kan ju tro att man inte köper mat även om man har lunchkort. Men så är inte fallet, det fick bli thai, och det ingår inte på kortet :( Men gott var det! Efter lunchen hade vi Naturkunskap, och vår nya lärare ska tydligen sluta (ganska skumt tycker ju jag att börja på ett jobb för att sluta efter ca en månad men men). Det var en laboration med disktrasor, hur kul? Inte alls eller intressant för den delen heller, nu är den delen av kursen gjord iallafall. Nu efter skolan så ska jag jobba ikapp svenskan och bli klar med laborationen eller rapporten något sånt hette det. Sedan blir det att träffa C igen. Btw så fyller C år imorgon, så då blir det lite kalas :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar