Tillbaka i skolan

Tänk att jag inte har varit i skolan på nästan 2 veckor, först blev jag sjuk sen kom lovet och nu blev jag sjuk igen. Men idag är jag 98% frisk, det är hostan som sitter kvar, annars är allt som normalt. Nu har jag föresten sett klart Sex Education och jag är inte det största fanet. Vill du se filmen eller har funderat på att se den så liksom visst gör du så, men jag kommer inte säga något i stil med: "Va! Har du inte sett den? Det är ju värsta grejen".

Jag har inte tagit några bilder så jag lägger in lite random, denna är från när jag och några kompisar var på Emporia i söndags.

Jag blir fortfarande förvånad varje gång jag ser tatueringen från igår, men tillslut kommer det väll bli att jag knappt lägger märket till den. Idag är det iallafall första dagen i skolan som jag nämnde innan. Första lektionen sjukanmälde jag mig från dels för att det var fys och hälsa men också för att jag tror inte det är så bra att träna när jag har hosta. Så jag passade på att ta lite sovmorgon innan svenskan börjar 11.00.

Bilden på blommorna är också från i söndags när vi var på Emporia, och den andra bilden är från igår efter jag tatuerade mig :)

Övriga planer utöver skolan är att leta efter glitter stenar som man kan använda i festival-sminkning. Och sen har jag inte så mycket mer planer än så, inte omöjligt att kanske träffa en kompis eller tre.

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar