THANKFUL

Igår va jag ganska bitter faktiskt, men kom ändå på idéen att jag skulle skriva ett inlägg om vad jag är tacksam för. Jag va bitter på allt möjligt. Vädret va segt, jag kände att jag hade inget att ha på mig, inget att göra, skolan va lång o tråkig dessutom har jag börjat tröttna på distansen och sen va jag bitter över att inget speciellt eller spännande händer längre. Inte ens en picknick. Men aja nu ska jag ju faktiskt ta och skriva om saker jag är tacksam för :)

1. Jag är ju först o främst jätte tacksam för att jag har en sån fin hund, hade inte kunnat ha någon bättre. Chiba är så snäll och älskar att vara med hela tiden, dessutom kan han vara ganska rolig ibland <3 Den reaktionen som han har fått med C är otrolig, dem är så gosiga att se ihop. Man blir ju helt kär.

2. Jag är dessutom tacksam för min fina C, att vi har varit tillsammans i snart 15 månader (den 8 April) känns ganska otroligt. Han gör mig glad och mer positiv även om man såklart är bitter ibland. Jag är så stolt över han och vårt förhållande <3

3. Såklart är jag också tacksam för mig själv, att jag börjat älska mig själv och känna mig bekväm i hur jag är o hur jag ser ut. Jag har nämligen alltid fått höra taskiga saker om hur mina tänder ser ut bl.a kallats för kaninen. Men jag börjar även gilla mina tänder sakta, men säkert.

4. Jag är så tacksam för att jag har så fina vänner, speciellt 3 st som har funnits för mig när det varit tufft. Som jag alltid har kunnat vända mig till. Fan va jag älskar dem! Men nu är de ju inte så att dem är de enda som finns där för mig, det är bara det att jag tyr mig mer till dem.

5. Såklart min fina familj, hur fina dem är. Mamma och pappa som jobbar på, speciellt nu i Corona tider. Pappa driver eget o då jobbar han extra mycket nu i dessa tider då de flesta av personalen blivit permitterade. Och mina bröder som jag inte träffar lika ofta eftersom de båda är så att säga ut flugna, då är de ju extra trevligt att träffa dem :)

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar