Tack Göteborg

Innehåller affiliate-länkar

Nu är mina timmar i Göteborg slut, idag ska vi hem men innan det så ska vi till Smögen :) Det enda jag har kvar att göra här är att packa ihop mina saker och äta frukost. Sen bär de då av vidare uppåt :)

Hursomhelst så jag ju då berätta om vår trip och resa här. Göteborg är en himla fin stad måste jag säga, men jag fattar inte riktigt hur man orkar flytta hit och bo här permanent, för 1 det måste vara väldigt dyrt att bo här, 2 man kan inte riktigt starta eget, för hur ska människor se att ditt företag existerar, och 3 det är typ oförståeligt hur man ska köra med bilen. Lika bra att ha spårvagn :) Jaja men det är en himla mysig och fin stad med bra shopping, det passar mig utmärkt!

Vi kom då upp till hotellet i Mölndal som heter Quality Hotel The Weaver, där vi spenderat våra kvällar. Första kvällen när vi kom upp tog jag och mamma varsitt glas vin, pappa en öl och Fina fick äppelmust. Därefter gick vi upp och somnade. Dagen där på alltså igår (onsdag) var det dags att ut och shoppa lite :) Vi började på Frölunda Torg, där hittade jag kläder från bikbok, en parfym från kicks som jag bland annat har letat efter i 2 år (!!) och så köpte jag lite sponges. Det är ju alltid bra att förnya.

Därefter skildes vi åt, pappa och Fina åkte till hotellet för Fina hade fått lite nya leksaker som hon såklart vill påbörja direkt. Och jag och mamma åkte in mot Nordstan för att äta och leta balklänning, lika bra att vara ute i god tid med sånt. Lunch fick bli pizza hut, som btw har blivit ett favorit ställe, gott som fan. Sedan gick vi då till ett ställe som heter Dressingroom Linne, ett ställe jag hittade på instagram. För att då hitta en balklänning, och det kan jag säga att jag HITTADE meen ni får tyvärr inte se den förens jag faktiskt har min bal 2022 alltså.

Till er som också har bal nästa år och funderar på att beställa en, tips åk till en butik med balklänningarna för storlekarna är inte som i vanliga fall, jag har normalt 36, men i klänningen blev det 32.

Efter att ha hittat min balklänning åkte vi in till Nordstan igen för att kolla på Zara, min favvo butik. Såklart hittade jag ju ett par byxor, en klänning (som jag btw har på mig just nu) och en topp som blev lite spontan. Jag hade fått för mig att jag behövde en grön topp till de vita byxorna, såg den och plötsligt låg den i kassen :) Bra att den passade!

Juste länk till allt jag köpte finns nere i inlägget.

Efter zara åkte vi till Avenyn för att äta på O'Learys, för mig fick det bli en club sandwish, jättegott :) Vi åt där med några kompisar som vi har i Ronneby, tydligen skulle de också till Göteborg dessa dagarna, roligt hur det kan bli :) Efter O'Learys åkte vi hem, mamma ville sova i mitt rum, såklart fick hon det. Så vi kollade på Madagaskar och somnade, mysigt

Jo men detta har varit vår tripp i storstan, GBG, nu bär de av mot Smögen!

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar