Tack för mig!

Tack så hemskt mycket! Tack så himla mycket för denna veckan, jag hoppas att ni har trivts här på bloggen och följa med i mitt liv, lärt känna mig lite bättre kanske? Att jag skulle få vara veckans blogg trodde jag absolut inte när jag skickade mailet. Jag som bara skulle fråga hur man kan bli det och om det finns några krav, slutade upp med att jag blev veckans blogg. Tack, verkligen!! Jag tänkte väll ta och avsluta som veckans blogg med dels att tacka för denna veckan och hoppas ni kommer vilja fortsätta min resa i livet, men också en enkel lära känna mig lista som jag fick inspiration från EbbaAlexandra

Vad är ditt fullständiga namn? Tilda Anna Elina Wernström

Hur gammal är du? 18 år

Bor du ensam eller med någon? Jag bor hemma tillsammans med min familj.

Vad har du för hårfärg? Jag är brunhårig, men jag brukar färga det i andra toner för min riktiga färg har väldigt guldiga toner.

Hur lång är du? Jag vet faktiskt inte till 100%, men senaste gången jag mätte mig var jag 161-162 cm och tror inte jag har växt något.

Vad spenderar du mest pengar på? Kläder skulle jag absolut säga, kläder, skor, smycken, allt sånt :)

Hur många syskon har du? Man kan nog säga att jag har tre, två halvbröder och en lillasyster som är placerad hos oss.

Favoritfärg? Älskar ju att få in färg i mina outfits, och just nu är favoriterna blå, rosa och gul. Men sen älskar jag brun, beige o vitt också.

Vart handlar du ditt smink? Sminket som jag oftast använder är från glossybox, annars är det kicks som gäller. Men jag har börjat bli intresserad av att handla från caia, det får dock bli senare.

Bor du i hus/radhus/lägenhet? Hus :)

Vad gör du varje dag? På vardagarna är det alltid skola, men annars oavsett om det är skola eller helg så är jag alltid med kompisar. Sedan försöker jag bättra mig men annars så ska jag alltid ta ut Chiba minst en gång om dagen.

Favoritmat? Åhh, asså jag vet typ inte, eller jo förresten det är nog napolitansk pizza, sånna som bakas i redig pizza ugn om ni förstår vad jag menar, mums!

Vad ser du fram emot till hösten? Jag vet helt ärligt inte, Corona är kvar och jag har inga direkta planer. Vi får helt enkelt se vad som händer.

Vem litar du mest på? Mamma skulle jag nog säga.

Är du en morgon-eller kvällsmänniska? Morgon människa, liksom jag älskar frukost, att ha effektiva mornar är ju trevligt och att gå o lägga sig tidigt kan vara ganska skönt.

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar