T U E S D A Y

Nu när jag skrev titeln, varför ser det mer fancy ut med "T U E S D A Y" än typ "tisdag". Ingen aning men det kan vara en tankeställare, HAHAH. Hur som helst så är det ju tisdag idag vilket betyder vardag aka skola. Och idag har skoldagen varit ganska skön men tråkig. Ni vet, när man kommer tillbaka till skolan, man har fått nya kurser och alla lärare ska gå igenom vad alla kurser innehåller. Långtråkigt om du frågar mig. Och nästan alla lärare blir helt ärligt lite kränkta om man gäspar, ursäkta mig att jag behöver syre till hjärnan (?).

Idag började vi med ett handelsämne, tror det var praktisk marknadsföring 2. Där körde vi faktiskt lite repition. Därefter hade vi uppstart av Fys och hälsa som jag kallar det (träningslära heter kursen). Vad vi gjorde? Det vet jag knappt, gick igenom vad året kommer innehålla typ.

Därefter hade vi lunch, vi testade ett av våra nyare matställen. Det var väll inte helt dumt men jag kommer nog inte äta där 1 gång i veckan liksom. Det var hur som helst väldigt mysigt för vi ville inte sitta på restaurangen utan vi tog maten och satte oss på en brygga. Väldigt mysigt faktiskt. Men efter lunchen hade vi naturkunskap, såklart så ska vi gå igenom vad som kommer hända i kursen där med :) Aja, vi borde nog börja pluggandet på torsdag då vi har gått en vecka i skolan då.

Efter skolan åkte jag och hämtade min bästis och så åkte vi till Karlskorna för att fika lite på ChocoMania i Karlskrona. Mycket mysigt ställe och god fika, kan man önska sig så mycket mer en tisdag.

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar