Svar på frågor

Egentligen tänkte jag skriva om hur min dag har varit idag men den har fan inte varit rolig. Jag vaknade o stack till vårdcentralen för att ta min första spruta för Corona. Men jag är ju LIVRÄDD för nålar o har liksom en hemsk fobi för det så gick det inte :( Vårdcentralen jag var hos hade special beställt och fått ansöka om tillstånd för att kunna ha de som jag drack för att tappa litegrann verklighetsuppfattningen. Men min fobi o ångest påverkades inte så mycket o jag grät bara av att sjuksköterskan satt bredvid mig så det gick helt enkelt inte. Efter vårdcentralen har vi bara suttit hemma o chillat, kollade på film och så har jag sovit lite. Så spännande dag har jag haft:) Så why not svara på lite frågor?

Vad är ditt mål med bloggen?

Jag vet helt ärligt inte vad jag ska ha för mål, jag skriver så länge jag tycker det är kul. Men jag hade ju inte tackat nej till att kunna leva lite på bloggen!

Vart vill du va om 8 år?

Spännande att tänka om 8år istället för 5-10år. Om åtta år är jag 26, då borde jag verkligen ha flyttat hemifrån, kanske börjat tänka på familj och pluggar på högskola. En dröm hade ju varit om man även hade haft två hundar men det känns lite väll drömlikt, hahaha.

En sak du inte klarar dig utan?

Jag hade inte klarat mig en dag utan Chiba! Han är ju det bästa jag har till 110%

Några planer?

Kortsiktigt så är det fest denna fredagen, nästa och nästa lördag. Längre siktigt så ska jag troligtvis till Jönköping nästa månad. Långsiktigt vet jag inte, typ att jag ska ta studenten till sommarn 2022.

Hur mår du?

Jag har tagit tag i mina problem och löst de mesta. Så jag skulle vilja säga att jag mår bra. Skönt att kunna säga det!

Ditt favvo plagg just nu?

Mitt favvo plagg är min fina skinnjacka från Missguided. Jag var osäker på den till en början men nu går det inte en dag utan den :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar