STRESS

Vad jobbig skolan kan vara ibland, speciellt när man även försöker driva en blogg, ha egen tid, träffa kompisar och ta ut två galna vovvar. Även om min skolgång alltid varit chill, och många tycker nog det är chill som jag har det nu så är det jobbigt när man inte är en pluggare. Skolan har gått från en chill plats med massa tiktok och serie tittande till att "nästa lektion ska uppgiften vara klar" är en stor skillnad som jag inte varit beredd på.

Igår och idag vaknade jag i stress och ångest av att jag ligger efter i flera ämnen. Jag var extremt nära på att sjukanmäla mig igår, men är glad över att jag tog mig igenom det, men idag gick det inte. Jag har sjukanmält mig och sitter hemma och försöker jobba ikapp med allt. Jag har just skrivit en omprofilering om Caia, och ska skriva en presentation om Tareq Taylors sommarprat, sedan behöver jag också svara på iallafall 10 frågor på Naturkunskapen. Sen kan jag chilla lite!

Men vad händer annars?
Igår träffade jag en kompis och ska träffa en annan idag efter skolan. Vi kanske ska gå på second hand shopping och jag måste hämta ut mitt pass på polisstationen. Imorgon blir det nya Nails för min del och på torsdag kanske jag ska fika med en tjejkompis. Så det händer rättså mycket egentligen :) Men jag har en hel del annat på min to do som jag behöver hinna göra, ex. ringa 1177 och STÄDA mitt rum och bil.

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar