SHOPPING ONLINE

Nu under pandemin har jag hittat en kärlek för online shopping och hittar nästan ALLT därifrån. Ibland testar jag saker i butik, funderar lite och sen beställer hem det när jag bestämt mig. Så nu ska jag visa fem av mina favoriter plus 3 plagg från varje butik.

By Ic

Klicka HÄR för att komma dit.
Dem har så mycket fina sommar klänningar, sommar kjolar, snygga byxor och toppar. Jag har faktiskt till och med beställt hem den kappan på bilden nedanför.

Zalando

Klicka HÄR för att komma dit.
Zalando är typ en av dem bästa butikerna om man vill ha det enkelt och smidigt. Man kan ju verkligen köpa allt därifrån för alla, mamma, pappa, småsyskon, kompis eller partner.

GinaTricot

Klicka HÄR för att komma till butiken.
GinaTricot har haft mitt hjärta lite till och från, det har varit i perioder men oavsett så har dem levererat kvalitet. Sen om dem har tillverkat min stil eller inte, spelar inte så stor roll. Just nu så inspireras jag av deras Instagram till att testa på lite nya grejer, ex. dessa plaggen nedan är rättså intressanta.

BikBok

Klicka HÄR för att komma till butiken.
Ni som följt mig länge vet nog min långa kärlek till Bikbok. Har alltid använt deras jeans, fest toppar, tröjor, hoodies osv.

Adoore

Klicka HÄR för att komma till deras butik.
Älskar deras klänningar! Både min studentklänning och midsommarklänning kommer därifrån, nu är det bara längtan och väntan kvar till dem kan användas.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar