SERIETIPS

Jag älskar serier, mycket mer än filmer, för då har jag något att kolla på under en längre tid. Filmer tar slut så fort, och man kan oftast veta hur det kommer går, serier är inte lika förutsägbara. Jag har hur som helst sett väldigt många så jag tänker att jag börjar med att säga 3 och se hur responsen blir typ.

Många känner kanske igen denna serien, men asså wow vad den är bra. Dessutom ska dem komma med en del 3, ingen är lyckligare än mig :)

Det var ett tag sedan jag såg den men jag skulle beskriva Lupin som en gentlemans tjuv i Paris, han kan klä ut sig och föreställa andra personer med påhittade identiteter. Sedan finns den en familj som han tycker ha dödat hans pappa som han vill göra hämnd på.

Serie nummer två är The good place. En riktigt rolig serie där man får hänga med dessa som ni ser i bilden ovanför. Den blonda tjejen heter Eleanor Shellstrop , och är egentligen huvudkaraktären i det hela. Hon blir påkört av en lastbil och hamnar i ett liv efter detta men hon inser sen att hon hamnat i himlen där hon inte bör va.

Och tillsist min favvor serie of all times, Jane the virgin. Jag önskar verkligen att jag hade kunnat radera den i huvudet för att se den igen med alla känslor helt ovetandes omval som ska hända näst.

Det handlar då om Jane som har lovat sig att vara oskuld till dagen hon gifter sig. Men helt plötsligt blir hon gravid av en sjukhusmiss. Otroligt rolig och dramatisk serie, ÄLSKAR!

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ MINA SOCIALA MEDIER

INSTAGRAM / PINTEREST / VSCO

Kramar Tilda <3

Gillar