Senaste

Det har hänt så mycket senaste tiden, jag har minst 2 planer varje dag, förutom idag, då är det bara en men det kommer säkert bli något mer.

Det har varit mycket roadtrips, student, fest och mysiga kvällar med kompisar. Igår stack jag o en killkompis till norra udden på Öland, spelade mini golf i Färjestaden och sen tillbaka till Ronneby för att jag skulle träffa ett annat gäng kompisar. Så som ni fattar så har jag ofta mina dagar fullspäckade. Nu är nog första gången jag sitter o kollar på keeping up with the kardashians på jag vet inte hur länge hahah. Det kanske kan bli ett avsnitt för sen ska jag iväg igen o träffa en annan kompis.

Sedan måste jag säga, jag har ju inte varit utan ett förhållande i mer än en månad på typ 3-4 år och jag älskar livet som singel just nu, jag känner mig så fri och gör verkligen det jag känner för. Jag har aldrig känt mig instängd i förhållanden, men jag kan erkänna att jag har kan ha varit tråkig, men nu känner jag mig som en ny, fin o fräsch människa igen hahaha. Känner jag för o träffa den snubben, känner jag för o va uppe till 5, känner jag för att jag vill sova över med den personen så gör jag det. Och det är toppen, hade inte kunnat vara bättre! Hahahahah

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar