Senaste 24h

Woow vilken dag, eller dygn, vad man nu vill kalla det. Nu menar jag då fredag till lördag, @IsabellePettersson kom nämligen ner från Aneby till lilla Ronneby. Och det har varit dem bästa timmarna för detta året! Vi har haft det så himla mysigt och roligt på samma gång, så himla tråkigt att tiden inte räckte till mer, men vi får ses snart igen!

Fredag

I fredags hade jag först skola, sen åkte jag med bilen genom tvätten och därefter körde jag för att möta Isabelle på tågstationen. Efter tågstationen åkte vi en sväng för att visa vår fina by. Därefter åkte vi hem för att hämta hundarna då dem behövde ut o kissa lite. När vi sen kom hem så fixade vi oss lite för att sen ta bussen mot Karlskrona för att äta på Antonios, min favoritrestaurang! På antonios blev det tre rätters, super gott verkligen! Sedan gick vi vidare till en bar i Karlskrona som heter biobaren där vi tog det lugnt innan vi sedan blev hämtade.

Lördag

I lördags så började det med att vi vaknade typ vid 7 men somnade om till 10.40. Så dagen gick väldigt fort. Vi hann äta frukost och fixa oss lite innan hundarna var tvungna att gå ut. Promenaden fick bli i brunnsparken och sedan gick vi till madeltårtan för att lunch lite. Mycket att hinna med på så få timmar! Sedan åkte vi hem för att lämna hundarna, tog lite bilder sen behövde vi åka till Växjö så Isabelle skulle hinna med tåget hem.

Nu resten av kvällen har jag bara tagit det lugnt med ett gäng kompisar.

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar