Senaste

Hej! Det var ett par dagar sedan som jag skrev något. Och om jag ska vara helt ärlig har det inte varit så mycket intressant mer än Malmö trippen. Men i Malmö blev det inte så mycket shopping som jag trodde, jag köpte lite saker till Halloween. Men det var ändå en mysig dag :)

Det var i måndags, i tisdags var det halloween tema i skolan. Relativt många var utklädda, förutom våran klass, eller det var jag och en till som klädde ut oss lite grann. Så det var ganska segt, sen stack jag hem tidigare från skolan för jag orkade inte naturkunskapen... Sedan hemma fastnade jag framför tiktok och glömde helt att åka till Karlskrona och träffa en kompis. Men det är löst så vi ska ses på lördag istället.

Och sedan igår, Onsdag så hade jag APL 8-16 och mamma fyllde 45, så lite fika och go mat fick det bli. Jag beställde dessutom hem Caia's adventskalender, så det ska bli spännande att se vad man får :) Hur som helst, så hade mamma bakat lite kärleksmums, så det fick bli det till efterrätt. Och den go'a maten kom från Bistro bakgården, en restaurang i Ronneby :)

Idag så ska jag till skolan på fys och hälsa sen ska jag hem igen, känns ju lönt att åka dit. Men men, det kan ju bli skönt på något sätt också, idk faktiskt. Sedan blir det att träffa en kompis senare ikväll :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar