Self care Saturday💁🏽‍♀️✨

Inatt sov jag verkligen inte bra. Jag har haft ganska mycket problem senaste just med att somna och att jag vaknar på nätterna. Verkligen ingen aning om varför det sker, men inatt var det katastrofalt verkligen. Igår träffade jag calle en stund men han var tvungen o somna i tid för att idag har han borta match i Kristianstad (hoppas på vinst från Karlskronas sida). Så jag stack hem för att jag hade lovat några kompisar att köra hem dem från klubben vid 3 tiden. Jag kom hem o va skit trött så jag tänkte att jag skulle ta en power nap på 20 minuter. Efter 20 minuter ringde klockan och jag kände att jag egentligen kan somna om o så ställer jag larmet vid typ 2. Sagt o gjort så somnade jag o vaknade lite innan larmet ringde. Satte igång tiktok i kanske en halvtimme, sedan körde jag till Karlskrona och hämtade de, jag körde dem direkt till Karlshamn o sen hem. Jag kom hem lite efter 4, och det tog mig cirka 2 timmar att somna, jag spelade till o med 3 olika sömn hypnos videos utan något vidare resultat. Men sen somnade jag väll på något sätt o vaknade 8 (kuuul, osv). Jag kände att jag inte kan vakna så jag satte igång en ny sömn hypnos som tog 1 timme utan att jag somnade, kanske slumrade till Max 5 gånger. Som ni kanske förstår så är jag dö-trött idag vilket gör att jag vill ha lite self care och en rättså produktiv dag.

Så imorse borstade jag Chibas päls och tänder, dessutom testade vi en ny sorts aktivering. Aktiveringen va att jag la godis i en handduk som jag rullade ihop o sedan knöt ihop lite löst så att han kan få upp den. Det gick superbra skulle jag vilja påstå för o va första gången :)På lunchen gick jag o Chiba en längre skogspromenad i Brunnsparken och i lurarna hade jag igång podden ”Den som skrattar förlorar”. Dem är ganska underhållande faktiskt. Sen kom vi hem o då plockade jag i mitt rum, rengjorde mitt ansikte o tog lite black-mask över näsan, ganska mysigt. Sedan åkte jag, mamma o fina till Karlskrona, dem skulle ha godis o jag behövde köpa farsdag present till pappa. Det fick bli nån duschgrej från rituals..

Jag älskar ju tiktok som ni kanske ha märkt, allt finns ju där till och med matrecept. Jag hittade alltså ett matrecept som såg så himla gott ut, såklart ville jag testa på det o lagade det till middag. Hälften med chiliflakes o hälften med curry. Maten blev uppskattad från både mig o mamma, fina tyckte de va lite för starkt men men. Efter maten tog jag en sväng me Chiba och just nu vet jag inte vad resten av kvällen har o erbjuda. Jag får väll se :)

#bestofnouw

XX, Tilda

Gillar